19 viikon täysi sulkeminen on välttämätöntä Covid-4-taudin torjumiseksi

Viikoittainen täydellinen sulkeminen vaaditaan covid-taudin torjumiseksi
Viikoittainen täydellinen sulkeminen vaaditaan covid-taudin torjumiseksi

Izmirin pääkaupunkiseudun tiedekomitea jakoi ehdotuksensa epidemian torjumiseksi antamalla lausunnon COVID-19: n maailmanlaajuisesta epidemiasta, joka lisäsi sen vaikutusta "hallitun normalisoinnin" jälkeen.Tieteellisen komitean lausunto on seuraava:

"COVID-19-maailmanlaajuisen epidemian aikana maastamme tuli ensimmäinen maa, jossa oli eniten tapauksia Euroopassa ja neljäs maailmassa, koska ilmoitettujen tapausten ja kuolemantapausten lukumäärä oli suurin, ennen kuin saavutimme ensimmäisen kolmannen huippunsa huippunsa. Aalto.
Viruksen muunnosten (uusien mutaatioiden) siirtonopeuden kasvu lisää tapausten määrän lisääntymistä ja taudin leviämistä yhteiskunnassa hallitsemattomalla tavalla.

Tärkein syy muunnosten esiintymiseen on, että virus kiertää ihmisten välillä. Mitä alhaisempi infektioiden leviäminen yhteisössä, sitä vähemmän todennäköiset variantit leviävät, joten jokaisen COVID-19-ilmiön estäminen on kriittistä. "Rokotusten" ja "eristämistoimenpiteiden" lisäksi "aktiivinen valvonta" ovat tehokkaimpia toimenpiteitä viruksen muunnosta vastaan.

Toimenpiteet COVID-19-maailmanlaajuisen epidemian torjumiseksi olisi toteutettava nopeasti, menestyvien maiden käytäntöjä ja asianomaisia ​​ammatillisia järjestöjä, asiantuntijajärjestöjä jne. Yhteistyötä tulisi tehdä instituutioiden ja yhteiskunnan kaikkien osien kanssa, ja kaikille olisi taattava mahdollisuus osallistua prosessiin.

Suosituksemme COVID-19-maailmanlaajuisen pandemian torjumiseksi:

• 4 viikon täysi sammutus

 • Täysi sulkeminen tulisi tarjota antamalla täysi palkka kaikille epävirallisilla ja epävirallisilla aloilla työskenteleville työntekijöille ja vähimmäispalkka työttömille
 • Tuotanto on lopetettava, kaikki työpaikat on suljettava paitsi asumiselle välttämättömillä alueilla.
 • Maahantulo- ja maastapoistumisrajoitukset olisi asetettava korkean ja erittäin riskialttiiden maakuntien varsinkaan, erityisesti kuljetus niiden maakuntien välillä, joissa vaihtoehdot ovat yleisiä, olisi rajoitettava ja tiukka seuranta olisi varmistettava
 • Olisi toteutettava toimenpiteitä tartunnan saaneiden ihmisten pääsyn estämiseksi maahan:
  • Suuririskiset maat ja / tai alueet olisi määriteltävä, päivitettävä ja näiltä alueilta saapuminen on lopetettava kokonaan hetkeksi,
  • Negatiivinen testitulosdokumentti on haettava sisäänpääsystä kaikista maista tai testi on tehtävä sisäänkäynnin yhteydessä,
  • Maahantulon maista, joissa muunnelmat ovat yleisiä, on vaadittava maahantuloa edeltävä testaus, saapumisen jälkeinen testaus, karanteeni ja karanteenin jälkeinen testaus.
 • Korkean ja erittäin riskialttiissa provinsseissa yli kuusi ihmistä ei saa päästää kokoontumaan suljetuille alueille lukuun ottamatta pakollisia liiketoiminta-alueita, etenkin terveyslaitoksissa,
 • Sääntöjä tulisi soveltaa tasapuolisesti kaikkiin, eikä oikeuksia pitäisi määritellä.

• Yhteiset ja moninkertaiset testit

 • Ensisijaisia ​​terveydenhuoltopalveluja olisi vahvistettava oireettomien potilaiden saamiseksi ja eristämiseksi,
 • Testiin pääsemiseksi 'valituksen' ehto olisi poistettava,
 • Kuten ennen 13. marraskuuta 2020, näytteet olisi otettava kodeista, kouluista ja työpaikoilta, joissa tapauksia havaittiin, ja löydettävä mahdolliset lähteet ja positiiviset kontaktit, ja ne olisi eristettävä sopiviksi ajanjaksoiksi,
 • Päivittäisten testien lukumäärä olisi nostettava yli 300.000 XNUMX: een, ja tätä varten olisi luotava luotettavat järjestelmät, jotka soveltuvat suurelle määrälle testejä,
 • Muut testialueet kuin sairaalat olisi perustettava korkean ja erittäin riskialttiisiin maakuntiin,
 • Testisuunnitelmat, jotka mahdollistavat tunnettujen muunnelmien nopean skannauksen ja tunnistamisen, olisi tehtävä sovellettaviksi valtuutetuissa laboratorioissa,
 • Mutaatiotestit tulisi valita potilaan kliinisten tietojen ja kontaminaatio-kontaktikohtaisten historiatietojen perusteella, ja tulokset olisi tutkittava,
 • Maassamme mahdollisesti esiintyvien uusien mutatoituneiden virusten jäljittämiseksi olisi perustettava kansalliset laboratorioverkot virusten täydellistä genomianalyysiä varten.

• Nopea massarokotus

 • Vaikka tiedetään, että rokote, joka on maailmanlaajuisen epidemian myönteisin kehitys, joka aiheutti miljoonien ihmisten kuoleman, työpaikkojen ja tulojen menetyksiä ja miljardien lasten menetyksiä yli vuoden ajan, päättyy molemmat epidemian vähentämiseksi ja vakavien sairauksien ja kuolemien vähentämiseksi on varmistettava, että turvallisia ja tehokkaita rokotteita käytetään nopeasti yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla,
 • Rokotuksen tulisi olla aktiivisten työntekijöiden saatavilla mahdollisimman pian,
 • Kampanjat, kuten 'Rokote on turvallinen', 'Rokote suojaa', 'Epidemia loppuu rokotteella', tulisi tehdä ja yhteiskunta tulisi ohjata rokotteeseen, joka rikkoo rokotetta vastaan ​​kehitetyt ennakkoluulot, varmistaa, että rokote on turvallinen ja suojaava ja selittää sen sivuvaikutukset.

• Viranomaisen tiedonsiirto yhteiskunnalle

 • Pääsy tietoihin olisi tarjottava COVID-19-pandemian aikana ilman rajoituksia,
 • Tietoja prosessista tulisi jakaa selkeästi ja selkeästi siten, että jokainen yhteiskunnan osa ymmärtää,
 • Kansanterveystoimenpiteiden noudattamisen merkitystä on korostettava:

Naamioiden asianmukainen käyttö, fyysinen etäisyys, siivoussääntöjen noudattaminen, kotona oleskelu yli 15 minuuttia ruuhkaisilla ja suljetuilla alueilla, kotona oleskelu mahdollisimman paljon, viivästyttää tarpeetonta matkustamista, minimoida sosiaaliset suhteet, sisäilman ilmanvaihto, varmistaa ehdottoman noudattaminen suositellut eristys- ja karanteeniajat jne.

COVID-19-maailmanlaajuisen epidemian torjumiseksi toteutettavissa toimenpiteissä;
• "Oikeudenmukaisemman ja terveellisemmän maailman rakentaminen"
 sen tarkoitusta on noudatettava,
Jokainen henkilö Izmirissä;

 • Turvallisen ruoan ja puhtaan veden saanti
 • Terveelliset elinolot
 • Terveydenhuollon saatavuus
 • Oikeus riittävään koulutukseen
 • Riittävät tulot perustarpeiden, työsuojelun, työpaikkavuokran, laskujen maksamiseen jne. Täyttämättä jättämättä kohtaan "minun pitäisi työskennellä, jotta en nälkään" tai "minun ei pitäisi työskennellä sairauden välttämiseksi". Ponnisteluja liike-elämän ongelmien ratkaisemiseksi olisi tuettava,
 • Vaikka tiedetään, että eniten kuolemantapauksia esiintyy terveys- ja tukipalvelujen työntekijöiden keskuudessa, on ehdottomasti tuettava ryhmiä, joilla on ongelmia henkilökohtaisten suojavarusteiden saatavuuden ja täydennyskoulutuksen yhteydessä.

• Maailmanlaajuisen epidemian tehokas ja tieteellinen hallinta olisi varmistettava siten, että kaikki yhteiskunnan osa-alueet osallistuvat päätöksentekoon ja toteutetaan organisaatioiden, kuten työ- ja ammattijärjestöjen, erikoisjärjestöjen, kansalaisjärjestöjen, potilasoikeusjärjestöjen, avulla yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten ja yhteiskunnan instituutioiden kanssa sekä paikallisten osallistuminen keskustaan.
• 'Suorita henkilökohtaiset suojatoimenpiteet (naamio, etäisyys, puhdistus), vältä läheistä kosketusta ihmisiin, pysy suljetussa, ilmanvaihdossa olevassa ympäristössä, vaikka olisit rokotettu tai sinulla on sairaus. Vapaaehtoinen karantiini soveltaa 'jne. Yleisölle olisi muistutettava heidän panoksestaan ​​tämän prosessin voittamiseksi kampanjoilla.
Nämä toimenpiteet, jotka on toteutettava tavoitteemme "Terve yksilö, terve Izmir, terve maailma" saavuttamiseksi, auttavat meitä voittamaan maailmanlaajuisen epidemian. " Izmirin pääkaupunkiseudun tieteellinen komitea

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar