9 sääntöä hyvästä pelaajasta

Sääntö olla hyvä pelaaja
Sääntö olla hyvä pelaaja

Pelit ovat nykyään erittäin suosittuja. Monet nuoret seuraavat myös peliteollisuutta tiiviisti ja haluavat tulla parhaimmiksi peleissä. Monien asioiden saavuttaminen elämässä vaatii hyvää suunnittelua. Tämä on sääntö, joka koskee myös tietokonepelejä.

1- Tee yksityiskohtainen tutkimus pelistäOn erittäin tärkeää tietää pelistä, ennen kuin aloitat pelaamisen jatkuvasti mainostettavissa peleissä tai ystäväsi ylistävät usein.

Hanki yleistä tietoa pelistä, jota aiot pelata, ja katsele parhaiden pelaajien esityksiä. Twitch, Facebook-pelit, Nimo TV, Youtube Voit saada tarkemman kuvan pelistä, jonka aiot pelata, katsomalla ihmisiä, jotka pelaavat livenä esimerkiksi Gamingilla. Nämä tutkimukset ja havainnot opastavat sinua suunnitelmasi kehittämisessä, kuinka pelata peliä. Lisäksi katsellessasi pelaajia sinulla on mahdollisuus tutustua pelipaneeliin tiiviisti. Joten kun aloitat pelin pelaamisen, voit edetä nopeammin, koska tunnet paneelin, ohjeet, grafiikan ja yleiset taktiikat.

2- Suunnitteluaika

Ennen pelin aloittamista suosittelemme, että teet suunnitelman, jonka uskot auttavan sinua ensimmäisessä vaiheessa ja auttamaan sinua voittamaan vastustajasi helposti. Vaikka monet asiat muuttuvat pelin aikana vastustajan ja hyökkäysten mukaan, yleinen strategia auttaa lisäämään voittomahdollisuuksiasi.
Lisäksi suunnitelman, jonka voit toteuttaa vaikeissa tilanteissa, avulla voit keskittyä paremmin peliin ja muuttaa pelin kulkua ilman paniikkia, kun peli ei suosi sinua.

3- Älä aloita peliä keskittymättä

Jos haluat tosissaan pelata pelejä ja haluat edetä tässä asiassa, voit aloittaa pelin keskittymisen, kun olet oppinut pelistä ja tehnyt tarvittavan suunnittelun.
Keskittyminen peliin antaa sinun oppia paljon nopeammin ja ymmärtää pelin yksityiskohdat, erityisesti ensimmäisessä vaiheessa. Näin voit saada etua vastustajiisi nähden ja nousta tasolle mukavasti.

4- Se tarjoaa mukavuutta näppäimistön / konsolin näppäinten hallintaan

Pelin aikana ei pidä katsoa näppäimistöä / konsolia seurataksesi näyttöä kokonaan, jotta et menetä pienintäkään vastustajan liikettä. Tätä varten sinun on hallittava näppäimistö / konsolinäppäimet. Tämä tapa kasvaa peliä pelatessasi ja antaa sinulle mahdollisuuden saada etu vastustajaasi vastaan ​​tai tasata häntä.

5 - Huolehdi kärsivällisyydestä ja rauhallisuudesta

Pelin aikana voit käyttää monia menetelmiä häiritäksesi vastustajan huomion tai saada sinut tekemään väärät liikkeet alentamalla mielialaasi, tai saatat kokea hetkiä, jolloin luulet häviävän pelin. Tällaisissa tapauksissa ajattele tappion sijasta aiempia suunnitelmia ja strategioita. Harjoittele vastustajasi välitöntä taktiikkaa ja yritä pysyä rauhallisena tehdessäsi näitä kaikkia. Jos pelaat joukkuepeliä, älä unohda pitää joukkuetovereidesi moraalia korkealla, kun asiat eivät suju hyvin.

6- Älä aliarvioi vastustajaasi

Yksi yleisimmistä peleissä tehdyistä virheistä on vastustajan aliarviointi. Varsinkin kun vastustaja tekee muutaman virheen pelin alkaessa, se saa sinut ajattelemaan, että voit helposti voittaa vastustajasi, ja jos lopetat keskittymisen peliin sillä hetkellä, saatat tehdä ison virheen. Koska vastustajasi saattaa tehdä tämän taktisesti tai hänellä voi olla takaisku pelin alussa ja sitten hän voi olla täysin keskittynyt peliin.

Samoin joskus vastustajan matala sijoitus voi saada sinut ajattelemaan, että hän on uusi pelissä ja että voit helposti voittaa hänet. Et kuitenkaan voi arvioida vastustajan kykyjä yksinomaan hänen sijoituksensa perusteella. Ehkä se on pelaaja, joka on pelannut peliä aiemmin ja on nyt avannut uuden tilin. Nämä mahdollisuudet huomioon ottaen voit tehdä parhaansa jokaisessa pelissä.

7- Joukkuepeleissä toimi ryhmätietoisuudella

Jos pelaat joukkuepeliä, sinun on noudatettava pelinjohtajan ohjeita ja valvottava joukkuetovereitasi. Tiimijohtajan sanojen kuunteleminen ja soveltaminen voi auttaa sinua voittamaan pelin. Jos joukkueenjohtajan kehittämät strategiat aiheuttavat kuitenkin jatkuvasti ongelmia ja aiheuttavat sinun häviävän pelin, voit auttaa kehittämään erilaisia ​​strategioita tässä vaiheessa tai voit liittyä eri joukkueisiin, jos joukkueen strategiat eivät sovi sinulle.

8- Käytä voimiasi oikeassa paikassa ja tarvittaessa pelissä

Useimmilla peleillä on rajoitettu valta. Ajattele, kuinka saat voimasi ja ole varovainen, kun käytät niitä. Osassa, jossa voit ohittaa käyttämättä virtaa, pelin antamien valtaoikeuksien käyttäminen saattaa aiheuttaa vaikeissasi tilanteita seuraavissa vaiheissa.

9 - Pelaa aina reiluja pelejä

Vilpillisten menetelmien käyttö pelin aikana saa sinut tuntemaan olosi pahaksi ja saa sinut tietämään, ettet ansaitse sitä, vaikka voittaisit pelin. Vilpillisillä menetelmillä voitettujen pelien ja omien strategioiden avulla voittamasi pelin välillä on suuri ero. Todelliset mestarit pelaavat aina reiluja pelejä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar