1.6 miljardin TL takuumaksu Osmangazi Bridgelle

Miljardi TL takausmaksu osmangazi-sillalle
Miljardi TL takausmaksu osmangazi-sillalle

2020 miljardia liiraa maksettiin Osmangazin sillalle ja Gebze-Orhangazi-Izmir-moottoritielle "takuun" nojalla vuoden 1 toiselle puoliskolle (31. heinäkuuta - 1.6. joulukuuta). Operaattorin Otoyol Yatırım AŞ: n lähteiden mukaan maksu suoritettiin viime viikolla. Osmangazi-sillalle ja Gebze-Orhangazi-İzmir-moottoritielle suoritettiin yli 2020 miljardia TL-takausmaksua vuodelle 3.3. Seuraavaksi ovat pohjoinen perifeeria ja Ankara-Niğde-moottoritiet.Habertürkin Olcay Aydilekin uutisten mukaan; "Turkki; Yavuz Sultan Selimin silta ja pohjoisen kehän moottoritie, Osmangazi-silta ja Gebze-Orhangazi-İzmir-moottoritie, Euraasian tunneli, Ankara-Niğde-moottoritie, Eurasia-tunneli, Aydın-Denizli-moottoritie, 1915 Çanakkalen silta ja moottoritiehankkeet rakennus-käyttö-siirto (BOT) menetelmä. rakennettu.

Valtio takasi ajoneuvojen kulkemisen näille hankkeille, joiden rakentamisen ja toiminnan toteuttivat yksityinen sektori. Ajoneuvojen kauttakulkumaksut määritettiin valuutassa. Ensimmäiset rakenteet taattiin dollareina ja viimeiset euroina. Jos ajoneuvo kulkee alle takuurajan, valtio maksaa eron. Tätä kutsutaan "ajoneuvokorttitakuuksi".

TOINEN MAKSU OSMANGAZİlle VUODELLE 2020

Takuumaksut suoritetaan Yavuz Sultan Selim -sillalle ja Pohjoisen kehän moottoritielle, Osmangazi-sillalle ja Gebze-Orhangazi-İzmir-moottoritielle 6 kuukauden jaksoissa. (Tällainen päätös tehtiin vuoden 2018 valuuttashokin jälkeen. Aikaisemmin maksut suoritettiin vuosittain.)

Tässä yhteydessä miljardi 2020 miljoonan larin takausmaksu suoritettiin Osmangazi-siltaa ja Gebze-Orhangazi-İzmir-moottoritietä operoivalle Otoyol Yatırım AŞ: lle tiistaina 29. syyskuuta 1 alkupuoliskolla.

Yhtiölle suoritettiin 2020 miljardin TL takausmaksu vuoden 1.6 toiselle puoliskolle. Operatiivisen yrityksen lähteiden mukaan maksu suoritettiin viime viikolla. Osmangazi-sillalle ja Gebze-Orhangazi-İzmir-moottoritielle vuodelle 2020 maksettu summa ylitti näin ollen 3.3 miljardia TL.

UUDET MAKSUT TÄSTÄ

Seuraava on pohjoisen kehän moottoritie ja Ankara-Niğde-moottoritie. Ankara-Niğde on 330 kilometriä pitkä moottoritie. Valtatie yhdistää Ankaran ja Niğden ja siten Kırşehirin, Nevşehirin, Aksarayn ja Niğden maakunnat.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar