Tulohallinto hankkii 196 sopimussuhteista työntekijää

Tulojenhallinnan johtaja
Tulojenhallinnan johtaja

Voidakseen työskennellä verohallinnon keskus- ja provinssiorganisaatioissa virkamiesten lain nro 657 4 momentin B kohdan mukaisesti. Yhteensä 06.06.1978 (sata yhdeksänkymmentäkuusi) sopimussuhteista henkilöstöä tukihenkilöstön tehtävissä (Palvelija) rekrytoidaan seuraaviin tehtäviin suullisen kokeen perusteella, joka pidetään c artiklan ensimmäisen kohdan mukaisesti.Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄNe, jotka täyttävät suullisen kokeen suorittamisen ehdot ja joita sovelletaan asianmukaisesti; 2 (kaksi) kertaa enemmän ehdokkaita kutsutaan suulliseen kokeeseen, alkaen ehdokkaasta, jolla on korkeimmat pisteet KPSS-pistetyypissä, ottaen huomioon heidän suosiman asemansa, jos he haluavat enemmän kuin 2 (kaksi ) ajat. Jos viimeisellä listalla on enemmän kuin yksi ehdokkaita, koska heillä on yhtäläiset pisteet KPSS-pistetyypistä, kaikki nämä ehdokkaat kutsutaan tenttiin.

Tenttihakemus

  • Hakemukset alkavat maanantaina 1. maaliskuuta 2021 ja päättyvät keskiviikkona 10. maaliskuuta 2021 klo 17.30.
  • Hakemukset, ehdokkaat sinav.gib.gov.tr Se tapahtuu rekisteröitymällä osoitteessa olevaan "Online Exam System" -järjestelmään ja täyttämällä sähköisesti tenttihakemuslomake järjestelmässä. Selitykset hakulomakkeen täyttämisestä ovat saatavilla verkkosivustolla.
  • Ehdokkaat voivat tehdä enintään 5 (viisi) paikkaa ilmoituksessa mainituista paikoista.
  • Ehdokkaiden on asianmukaista olla jättämättä hakemuksiaan määräaikaan ottaen huomioon muut ongelmat, joita saattaa esiintyä tai saattaa esiintyä sähköisessä ympäristössä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar