Tulohallinto rekrytoi 87 sopimussuhteista teknikkoa

Tulojenhallinnan johtaja
Tulojenhallinnan johtaja

Verohallinto saa sopimukseen perustuvaa sähköä, rakentamista, ilmastointia, koneita, puunjalostusta, LVI- ja tietotekniikkaa.Ollakseen palkattu tulohallinnon keskus- ja provinssiorganisaatioihin virkamiehistä annetun lain nro 657 4 §: n (B) kohdan mukaisesti, voimassa olevan "Sopimussuhteisen henkilöstön työllistämistä koskevat periaatteet", liite 06.06.1978 hallituksen 7 ja 15754/2 antamalla asetuksella. Teknikkotehtäviin palkataan 87 (kahdeksankymmentäseitsemän) sopimussuhteista henkilöä seuraavissa tehtävissä kohdan mukaisesti pidettävän suullisen kokeen perusteella. artiklan ensimmäisen kohdan c alakohta.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

verohallinto saa sopimussuhteisen teknikon palvelukseen

verohallinto saa sopimussuhteisen teknikon palvelukseen

Ne, jotka täyttävät suulliseen kokeeseen osallistumisen ehdot ja joita sovelletaan asianmukaisesti; 2 (kaksi) kertaa enemmän ehdokkaita kutsutaan suulliseen kokeeseen, alkaen ehdokkaasta, jolla on korkeimmat pisteet KPSSP 93 -pistetyypissä, ottaen huomioon heidän mieluummin valitsemansa paikan, jos he pitävät enemmän kuin 2 ajat. Jos viimeisessä listassa on enemmän kuin yksi ehdokkaita, koska heillä on yhtäläiset pisteet KPSSP93-pistetyypistä, kaikki nämä ehdokkaat kutsutaan tenttiin.

TUTKIMUSHAKEMUS

  • Sovellukset; Se alkaa maanantaina 8. maaliskuuta 2021 ja päättyy klo 17 keskiviikkona 2021. maaliskuuta 17.30.
  • Hakemukset, ehdokkaat http://sinav.gib.gov.tr Se tapahtuu rekisteröitymällä osoitteessa olevaan "Online Exam System" -järjestelmään ja täyttämällä sähköisesti tenttihakemuslomake järjestelmässä. Selitykset hakulomakkeen täyttämisestä ovat saatavilla verkkosivustolla.
  • Ehdokkaat voivat tehdä enintään 5 (viisi) paikkaa ilmoituksessa mainituista paikoista.
  • Ehdokkaiden on asianmukaista olla jättämättä hakemuksiaan määräaikaan ottaen huomioon muut ongelmat, joita saattaa esiintyä tai saattaa esiintyä sähköisessä ympäristössä.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar