Terveysministeriön nimitysarvoilmoitus on julkaistu! Tässä ovat nimitysehdot!

Terveysministeriö ottaa palvelukseen 200 virkamiestä
Terveysministeriö ottaa palvelukseen 200 virkamiestä

Terveysministeriön ja sen liitännäislaitosten sekä muiden julkisten laitosten ja järjestöjen tarpeisiin terveydenhuoltopalveluja koskevan perustuslain ja ensimmäisen nimitettävistä menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen ensimmäisen ensimmäisen artiklan mukaisesti Lotin julkiset laitokset ja järjestöt, asiantuntijat ja erikoislääkärit, lääkäri, erikoishammaslääkäri, hammaslääkäri ja apteekkihenkilöstö ensimmäistä kertaa tai uudelleenlähetystyöt ja menettelyt suoritetaan arpajaisilla tietokoneympäristössä notaarin toimesta. ilmoitetun kalenterin.Mainoksen koko tekstille TÄÄLTÄ

Tämä arvonta tehdään kahdessa erillisessä harjoittelussa ensimmäisenä ja toisena harjoittelijana farmaseutin arvon omaaville ehdokkaille, ja vain toista sijoittelua sovelletaan muihin nimikkeisiin ja haaroihin.

  1. Sijoittamisen yhteydessä "Turkin lääke- ja lääkintälaitostoimisto, jolla on vieraan kielen taito farmaseuttien rekrytointiin, tehdään.
  2. Sijoittamisen yhteydessä '' Apteekkarin, erikoishammaslääkärin, hammaslääkärin, lääkärin ja erikoislääkärin nimittämä henkilöstö palkataan terveysministeriöön ja siihen liittyviin laitoksiin sekä muihin julkisiin laitoksiin ja järjestöihin. ''

YLEISET PERIAATTEET

1) Hakemukset julkaistaan ​​terveysministeriön hallintopalvelujen pääosaston verkkosivustolla (https://yhgm.saglik.gov.tr/), henkilöstötietojärjestelmän (PBS) kautta, sähköisen hallinnon portin henkilöllisyyden todentamisjärjestelmän kanssa ja arvontakalenterissa määriteltyjen ajanjaksojen kuluessa.

2) Arvonnan paikka ja aika (https://yhgm.saglik.gov.trjulkistetaan Internetissä.

3) Hakijat täyttävät hakulomakkeen sähköisesti PBS: ssä, tallentavat ja viimeistelevät valintansa arpajakalenterissa ilmoitettujen päivämäärien välillä. Viimeistelyprosessin jälkeen sovelluksen tietoja ja asetuksia ei muuteta. Hakemuksia, joita ei ole viimeistelty, ei oteta huomioon.

4) Valmiita hakulomakkeita ei lähetetä erikseen fyysisinä asiakirjoina.

5) Turkin aateliasemassa olevan lain nro 2527 soveltamisalaan kuuluvien ulkomaalaisten on kirjattava virallisista laitoksista saatu Turkin aateliston asiakirja sähköisesti hakujärjestelmän kautta.

6) Ehdokkaat, joilla on muut nimitykset ja sivukonttorit kuin apteekkari, voivat tehdä valinnan vain toiselle sijalle ja he voivat tehdä enintään kymmenen (2) valintaa. Ehdokkaat, jotka ilmoittavat haluavansa tulla sovituksi yleisen arpajaisten kanssa, sijoitetaan avoimiin avoimiin paikkoihin yleisen arpajaisten kanssa, jos heitä ei voida sijoittaa heidän mieltymyksiinsä.

Apteekit nimittivät tämän ehdokkaiden ilmoitustekstiksi "C", jossa 1 jaksossa asetetut ehdot täyttävät Turkissa farmasian ja lääkinnällisten laitteiden proviisorit, joilla on vieraan kielen taito, viraston henkilöstölle, kuten "hyväksyttävä, molemmat sijoittavat heidän pyynnöstään (1.yerleştir ja / tai 2. Tässä tilanteessa ensimmäiseen sijalle asetettuja ehdokkaita ei oteta mukaan toiseen sijoitteluun. Ne, jotka eivät pysty asettumaan ensimmäiseen sijoitteluun, ja ne, jotka eivät täytä tämän ilmoituksen C-osassa määriteltyjä ehtoja, osallistuvat toiseen sijoitteluun, jos he haluavat toisen sijoittelun. Nämä henkilöt voivat valita korkeintaan yhden (1) ensimmäiselle sijalle ja kymmenen (2) toiselle sijoittelulle. Ehdokkaat, jotka ilmoittavat haluavansa sijoittua yleiseen erään toisessa sijoittelussa, sijoitetaan avoimiin avoimiin paikkoihin yleisen erän kanssa, jos heitä ei voida sijoittaa heidän mieltymyksiinsä. Ensimmäiselle sijoittelulle ei ole yleistä arvontavaihtoehtoa

7) Ne, jotka haluavat hakea arpajaisiin ja peruuttaa hakemuksensa, voivat peruuttaa arpajaishakemuksen sähköisesti PBS: n kautta tiistaina 16. maaliskuuta 2021 - torstaina 01. huhtikuuta 2021 klo 18 asti. Arpajaishakemuksen peruuttaneet eivät voi hakea uudelleen tähän arpajaiseen.

8) Hakemukset, joita ei katsota asianmukaisiksi tutkimuksen tuloksena, ilmoitetaan PBS: ssä ilmoituksen korvikkeena yhdessä hylkäämisen syiden kanssa. Vastalauseet vastaanotetaan sähköisesti ja tulokset ilmoitetaan PBS: ssä.

9) Virkamiehilain nro 657 97 §: ssä määritellyt ajanjaksot otetaan huomioon siirrettäessä uudelleen niitä, jotka eroavat ja joiden katsotaan vetäytyneen virkamiehistä. Tässä tilanteessa olevien hakemukset kuitenkin hyväksytään, arvonnan hakemuksen jättöpäivästä lähtien heidän vammautumisensa loppuun on jäljellä yksi kuukausi.

10) Terveysministeriön ja siihen liittyvien laitosten tehtäviin sijoitettujen hakijoiden nimitysilmoituksessa otetaan huomioon hakijan hakemuksessa ilmoittama osoite.

11) Ne, jotka on asetettu henkilöstöön tai tehtäviin arvonnan seurauksena, eivät voi hakea arpajaisia ​​uudelleen vuoden ajan arpajaisten tulosten ilmoittamisen jälkeen.

12) Hakijoiden hakemuksia, jotka eivät noudata ilmoituksen tekstissä määriteltyjä ehtoja, ei hyväksytä. Niitä, joiden hakemukset hyväksyttiin tahattomasti ja asetettiin arvalla, ei nimitetä, ja ne peruutetaan, vaikka heidän nimityksensä olisikin tehty.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar