Teollisuus 4.0 ja pöydälle asetettujen robottien tulevaisuus

Teollisuuden ja robottien tulevaisuus asetettiin pöydälle
Teollisuuden ja robottien tulevaisuus asetettiin pöydälle

Mitsubishi Electric erottui edistyksellisistä teknologiatuotteistaan ​​monilla aloilla kodeista avaruuteen ja osallistui verotarkastajien liiton järjestämään "Technology-Industry-Digital Transformation 4.0" -tapahtumaan.Mitsubishi Electric Factory Automation Systems -tuotteiden hallinta ja markkinointiyksikön johtaja Tolga Bizel; Yritys jakoi osallistujien kanssa ratkaisut, joita he tarjosivat valmistaakseen valmistajat teollisuudelle 4.0 ja heidän ennusteensa robotti-tekniikoissa.

teollisuusyritykset ja infrastruktuuri, merkittävät investoinnit ja toimet digitaaliseen muuntamiseen alueilla, joilla kunnianhimoinen kumppani Turkissa olevissa hankkeissa nostaa Mitsubishi life Electricia, verotarkastajat liittyivät "Technology-Industry-Digital Conversion 4.0" -yhdistyksen verkkotoimintaan. Mitsubishin sähkötehtaiden automaatiojärjestelmien tuotehallinta- ja markkinointiyksikön johtaja Tolga Bizel valaisi teollisuuden 4.0 ja robotiikkatekniikan nykyistä kehitystä IQ Visionin toimitusjohtajan Murat Hekimin johdolla.

Pieniä ja esteettömiä tehtaita on tulossa

Todettuaan, että digitalisaatio ei ole mahdollista ilman ihmisen muutosta, Tolga Bizel jatkoi sanojaan seuraavasti: ”Japanissa, joka on digitalisaation edelläkävijä, tutkimuksia tehdään ihmisten ja yhteisöjen keskuksessa. Tässä maassa alkoi vallita kulttuuri, jossa ihmiset muuttuvat yhdessä tehtaiden kanssa, ja yhteiskunnan 5.0 käsite jatkuu. Koko maailmassa on tapahtunut valtava muutos vuoden ajan, ja yhteiskunnat ovat alkaneet sopeutua nopeasti. Tämä muutos jatkuu suurella vauhdilla tuotannon alalla. Tuhansien neliömetrien laajuisten perinteisten tehtaiden sijasta siirrymme pienten solukkotehtaiden aikakauteen, jotka pystyvät vastaamaan kuluttajan hetkellisiin muuttuviin tarpeisiin ja joihin pääsee mistä tahansa sijainnista riippumatta. On mahdollista ennakoida tulevaisuutta, jossa talot muuttuvat tehtaiksi ja 3D-tulostimet voivat tuottaa esimerkiksi kenkiä, joita tarvitaan heti. "

"Muutoksen edellyttämiä tehtäviä ei pidä pelätä"

Viitaten Turkin digitalisointiprosessin bizelesiiniin; "Teollisuus 3.0 on jo yksi voimakkaimmista tuotantovaiheen tuotantokeskuksista useimmilla Turkin alueilla. Teollisuusmiehillämme on tietoisuus ja motivaatio viedä meidät alan uuteen vaiheeseen, mutta muutoksen taloudellinen taakka on yksi kaikkein harkituimmista asioista. Se tosiasia, että tuotanto ei digitalisoidu nopeasti, voi kuitenkin aiheuttaa paljon enemmän riskejä tulevaisuudessa ja saattaa muuttaa teollisuudenalaiset, jotka eivät kykene sopeutumaan muutokseen, kilpailemaan. On valmistajia, jotka eivät ole vielä muuttaneet tapojaan, sekä monia teollisuusyrittäjiä, jotka ovat jo alkaneet täyttää digitalisaation vaatimukset. "Selviytyäkseen tulevaisuudessa ei pitäisi pelätä digitalisaation ja muutoksen edellyttämiä tehtäviä."

Mitsubishi Electric on ollut vuodesta 2003 lähtien teollisuuden 4.0 valmistajana, ja he yrittävät valmistautua näiden kokemusten esittämiseen selittäen, että he jakavat Turkin teollisuusmiehille: "Tutkimme Turkin tärkeimpiä laitteita tehtaan kehityksen digitaalisten muunnosinsinöörien kanssa Kanin tehtaillamme Japanissa. ennen pandemiaa. Turkki tällä alalla, miten käytäntömme tehtaalla tehtiin, voidaan mukauttaa. Mitsubishi Electricinä kuuntelemme aina mitä valmistajat tarvitsevat ja tuemme teollisuusmiehiamme heidän digitalisointimatkallaan tehokkaimmalla tavalla heidän tarpeidensa mukaisesti ”.

"Robotit tapahtuvat 5G-yhteensopivilla korteillamme pian Turkissa"

Tolga Bizel, joka ilmoitti, että Mitsubishi Electricin pääkonttorissa Japanissa tehtiin intensiivisiä tutkimuksia 5G: stä, jatkoi sanojaan seuraavasti: "Näemme monia uusia tuotteita sekä tehtaan automaatiossa että viestinnässä, joka on yrityksemme toinen toiminta-alue. markkinoilla tulevalla kaudella. Robotit sijoitetaan turvalliseen tuotantoon ja integroinnin mahdollistamiseksi 5G-kortteihin ovat myös viime aikoina yrittäneet tuoda Turkkiin. Olemme erityisen innostuneita 5G-tekniikasta, joka tarjoaa turvallisen viestintäjärjestelmän ilman tietojen menetystä. "

Työttömyys on erittäin vähäistä Japanissa, jossa automaatiota käytetään eniten

Bizel totesi, että ohjelmistoilla varustetut robotit voivat tehdä ihmisten työn helposti ja virheettömästi, Bizel sanoi, että ihmiset pysyvät aina tuotannon keskipisteessä ja täydensivät sanojaan seuraavasti: "Olemme seuranneet, että robotit tuovat ihmiskunnan lopun. mielenkiintoisissa elokuviskenaarioissa monien vuosien ajan. Maailmanjärjestyksessä, jossa tekniikkaa käytetään ihmisten hyväksi, tällainen tilanne ei tietenkään tule kysymykseen. Me ihmiset työskentelemme edelleen luovissa töissä, kun taas robotit pystyvät tekemään asioita, joita meidän ei olisi pitänyt tehdä. Jos työntekijälle, joka sulkee kannen työnsä aikana, annetaan mahdollisuus, on ehdottomasti mahdollista työskennellä luovampissa, kokemusta vaativissa tehtävissä. Robotti voi piirtää uudelleen kuvia kuuluisasta taidemaalarista asennetun ohjelmiston sisällä, mutta ei koskaan olla maalari historian merkitsemiseksi. Emme voi koskaan kilpailla robotin kanssa, joka pystyy laskemaan, mutta emme ole työttömiä vain siksi, että robotti tekee laskelmia meille. Japanin erittäin alhainen työttömyysaste, joka on eniten automaatiota tuotantolinjoilla, on paras todiste tilanteesta.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar