EGO: n kuukauden kuljettajahakemus

rituaalisen soforin harjoittelu egosta
rituaalisen soforin harjoittelu egosta

EGO: n pääosasto jatkaa käytäntöjen toteuttamista, joissa otetaan huomioon kansalaisten tyytyväisyys sekä mukava ja puhdas kuljetus. Linja-autojen hallinto-osaston käynnistämän uuden sovelluksen myötä joka kuukausi valitaan "Kuukauden kuljettaja".Pääkaupunkiseudun kunta toteuttaa uusia sovelluksia tarjotakseen laadukkaampaa ja mukavampaa kuljetuspalvelua Başkentin ihmisille, jotka käyttävät julkisia kulkuneuvoja.

Vaikka EGO: n pääosasto jatkaa koulutustaan ​​linja-autonkuljettajille, se on myös käynnistänyt uuden sovelluksen kuljettajien laadun ja kansalaisten tyytyväisyyden parantamiseksi. EGO-bussitoimintojen osasto valitsee kuukausittain kuljettajan joukosta kuukauden kuljettajan.

9 KUUKAUDEN KULjettaja valitaan KRITEERIEN MUKAISESTI

Uuden sovelluksen puitteissa yhteensä 5 linja-autonkuljettajaa, mukaan lukien yksi työntekijä kustakin alueesta, julistetaan säännöllisesti "Kuukauden kuljettajaksi".

Kuukauden kuljettajat, jotka määrittelee pisteytysjärjestelmä yhteensä 9 kriteerin mukaan, kiitosviesteistä kansalaisille heidän käytöksestään, palkitaan myös bonuksilla.

Ensimmäisen kuukauden kuljettajat ovat tunnettuja

EGO: n varapääjohtaja Zafer Tekbudak totesi, että he päättivät ensimmäisen kuukauden kuljettajat ja tapasivat valitut kuljettajat.

Korostaen, että työetiikka, työkuri ja liikearvo ovat myös tärkeä kriteeri vaaleissa, Tekbudak antoi seuraavat tiedot:

"Kuukauden kuljettajaarvioinnissa otettiin huomioon 153 kriteeriä, mukaan lukien kuljettajien noudattamat liikennesäännöt, kollegoidensa ja esimiehensä noudattaminen, liikekuri, pukukoodi, herkkyys kansalaisia ​​kohtaan ja Başkent 9: n kautta annettu positiivinen palaute. Arvioinnin tuloksena viisi kuljettajaamme, mukaan lukien yksi työntekijä kustakin alueesta, valittiin tämän vuoden ensimmäisiksi "Kuukauden kuljettajiksi". "

Yksi kuukauden kuljettajista, Hüseyin Karasakal, jonka Tekbudak onnitteli yksi kerrallaan, sanoi: "Teemme työtämme rakastavasti. Volkan Gülşen sanoi: "Olen erittäin onnellinen siitä, että minua pidetään sellaisen palkinnon arvoisena, olen ylpeä".

Abdullah Köksal, yksi EGO: n linja-autonkuljettajista, joka täytti menestyskriteerit monissa kysymyksissä, muun muassa vammaisten pääsemisestä bussiin ja sieltä pois pääkaupungin ajoneuvon siivoamiseen, sanoi: "Vaikka tekemämme työ on vaikeaa, teemme sen Ilomielin. Tämä palkinto on myös ylpeä ”, ja Resul Çelik jakoi ajatuksensa sanoilla” Tämä sovellus kannustaa meitä kaikkia työskentelemään paremmin, kiitos ”. Yaşar Başaran ilmaisi olevansa iloinen valitessaan kuukauden kuljettajaksi: "Toivon sen olevan esimerkki kaikille. Olin hyvin onnellinen ”, hän sanoi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar