Ministeri Kocan hallitsema normalisointilausunto tiedekomitean jälkeen

post-tiedelautakunnan ministerin hallitsema normalisoinnin selitys
post-tiedelautakunnan ministerin hallitsema normalisoinnin selitys

Ilmoitti riskikartan julkaisemisesta 15 päivän välein, Koca sanoi: "Tiedot jaetaan viikonloppuna ja toimenpiteet toteutetaan viikon alussa 15 päivän välein, jotta maakunnan sanitaatiokomiteat voisivat tarkastella riskitilannettaan ja toteuttaa toimenpiteitä ja jakaa ne yleisön kanssa. "Uuden normalisointiprosessin alettua tiedekomitea piti ensimmäisen kokouksen. Terveysministeri Fahrettin Koca käytti kokouksen jälkeen kirjallisessa lausunnossaan seuraavia lausuntoja;

Jatkamme taistelua COVID-19-epidemiaa vastaan ​​päättäväisyydellä ja ponnistelulla ensimmäisenä päivänä. 1. maaliskuuta lähtien olemme siirtyneet uuteen vaiheeseen epidemian torjunnassa. Turkin tasavallan presidentin ministerikokouksen jälkeen ilmoittamien periaatteiden pohjalta maakunnat jatkavat taistelua vaihtelevilla toimenpiteillä omat riskitasonsa huomioon ottaen.

Tämän päivän tiedekomitean kokouksen asialista oli hallittu normalisointiprosessi.

Haluamme vielä kerran muistuttaa, että sosiaalinen liikkuvuus, joka lisääntyy rajoitusten lieventämisen myötä vähäriskisissä maakunnissamme, ei tarkoita toimenpiteiden löystymistä eikä sen pitäisi tulla. Olemme varmoja siitä, että kansalaiset eivät pidä hallittuja askelia normaalin elämän tiellä kompromisseina. Jatkamalla toimenpiteiden noudattamista meidän on otettava tiukat askeleet kohti suunniteltua ja ennakoitavaa tulevaisuutta.

Virus ei ole pois elämäämme. Päivät, jolloin se vapautetaan, ovat kuitenkin lähellä. On myös mahdollista, että mutanttivirukset ovat yleistymässä ja tarttuvia. Toimenpiteet ovat kuitenkin päteviä ja tehokkaita myös mutaatiolle. Korkeat tapausten lukumäärämme uhkaavat edelleen toiveitamme palauttaa elämämme normaaliksi. Olemme kuitenkin hallinnassa ja noudattamalla varotoimia voimme normalisoida.

Saavutamme odottamamme päivät toivoen estämällä viruksen leviämisen sosiaalisessa liikkuvuudessamme. Teemme lapsillemme pysyvän pääsyn kouluihimme, avaamme kauppiaiden ikkunaluukut ja yli 65-vuotiaat ja alle 20-vuotiaat kansalaisemme, jotka ovat olleet itsensä uhrautuvin osa tätä taistelua alusta asti. alusta tinkimättä viruksesta kaduilla, julkisilla kulkuneuvoilla, kouluissa, kahviloissa ja ravintoloissa sekä basaaritorilla. Ei pidä unohtaa, että jokainen sellaisena aikana suoritettu hallitsematon askel vie meidät kaksi askelta taaksepäin.

Älkäämme unohtako, että jokaisen meistä terveys on uskottu toiselle. Maakuntien riskikartalla on suuri merkitys tänä aikana.

Taistelun tässä vaiheessa sininen väri edustaa toivoa, sitkeyttä ja päättäväisyyttä taistelussa virusta vastaan. Jokaisen yksilön ei pidä menettää herkkyyttään edes hetkeksi muuttaa punainen, oranssi ja keltainen väri siniseksi ja pitää ne sinisenä.

Jatkamme tapausten 7 päivän ilmaantuvuutta maakunnittain viikoittain, ja riskikartta julkaistaan ​​15 päivän välein. Maakuntamme seuraavat toimenpiteitä tarkastelemalla omaa tilannettaan riskikartan mukaan. Tiedot jaetaan viikonloppuna, ja toimenpiteet toteutetaan viikon alussa 15 päivän välein, jotta maakunnan sanitaationeuvostot voivat tarkastella riskitilanteitaan ja toteuttaa toimenpiteitä ja jakaa ne yleisön kanssa.

Hallittu normalisointijakso on tosiasiallisesti alkanut. Älkäämme päästäkö varovaisuutta kokiessamme tämän mukavuutta.

Maassamme yli 10 tuhannen ihmisen käyttämän inaktiivisen rokotteen kolmannen vaiheen tutkimuksen tulokset on julkistettu. Tässä tutkimuksessa rokotteen tehokkuuden laskettiin olevan 3%, kun Covid 19 -tapaukset vahvistettiin PCR: llä. Sairaalahoidon estämisen todettiin olevan 83,5%. Onnittelen tutkijamme heidän huolellisesta ja herkästä työstään. Aloimme tuntea rokotteen vaikutuksen. Meillä on ilo nähdä, että rokotusohjelmalla on huomattava vaikutus sairaalakuormituksemme vakauteen ja taudin vakavuuden vähenemiseen.

Rokotusprosessimme toteutetaan edelleen suunnitelman mukaisesti, jonka olemme määrittäneet tieteellisen komitean ehdotuksilla. Rokotteiden hankintaprosessin rinnalla kansalaisemme rokotetaan edelleen ohjelmoidusti. Rokotusstrategiamme ja valintojemme avulla olemme niiden maiden joukossa, jotka toteuttavat prosessin maailmanlaajuisesti menestyneimmin. Kiitos kansalaisten tuen ja kiinnostuksen virustentorjunnassa, teemme yhteistyötä ylläpitääksemme tätä myönteistä suuntausta, jossa elämme.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar