UIC: n alueellisen hallituksen puheenjohtajakokous pidettiin

pidetty alueellisen hallituksen puheenjohtajakokous
pidetty alueellisen hallituksen puheenjohtajakokous

UIC: n alueellinen hallituksen puheenjohtajakokous, jonka TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun toimi varapuheenjohtajana, pidettiin puhelinneuvotteluna.Kokoukseen osallistuivat UIC: n puheenjohtaja ja Italian rautateiden toimitusjohtaja Gianluigi Castelli, UIC: n toimitusjohtaja François Davenne, UIC: n Afrikan aluehallituksen puheenjohtaja Mohamed Rabie Khlie, Marokon rautateiden pääjohtaja, UIC: n Aasian ja Tyynenmeren alueellisen hallituksen puheenjohtaja Lu Dongfu, Kiinan rautateiden varatoimitusjohtaja GUO Zhuxue , UIC Europen aluehallituksen puheenjohtaja Cardoso Dos Reis, Portugalin rautateiden hallituksen jäsen, UIC Pohjois-Amerikan alueellisen hallituksen puheenjohtaja, ViaRail (Kanada) rautateiden puheenjohtaja, Latinalaisen Amerikan alueellisen hallituksen puheenjohtaja Guilherme Quintella ja UIC: n osastopäälliköt.

Tapaamisessa; Keskustelu UIC: n hallinnoinnista kaudelle 01.01.2022-31.12.2023; alueellisen yhteistyön kehittämisen kehitys; esittelemällä kestävän kehityksen työryhmän; Keskusteltiin tärkeimmistä esityslistan aiheista, kuten tulevasta tapahtumakalenterista. Tietoja puheenjohtajuuden varapuheenjohtajan ja pääjohtaja Ali İhsan Uygunin sekä seuraavan toimikauden ehdokkaiden toimikausien jatkamisesta, koska vuoden 2020 lopussa suunniteltua johtajanvaihtoa ei tapahtunut COVID-19: n takia pandemia ja seuraava vuosi on UIC: n 100-vuotisjuhla. tietoja jaettiin.

Tiedot työryhmän tavoitteista, tuloksista ja osallistujista, joita myös edustaa Turkin valtion rautatiet ja joka toimii energia-, ympäristö- ja kestävyysfoorumin puitteissa kestävän ympäristöhallinnon puitteissa, jaettiin.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar