Palandökenin hiihtokeskus tarjoaa energiansäästöä

Hiihtokeskus säästää energiaa
Hiihtokeskus säästää energiaa

Erzurumin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mehmet Sekmen sanoi: "Olemme saavuttaneet merkittävän energiatehokkuuden kiihtyvyyden kaupunkimme talvimatkailussa ympäristöystävällisen talvimatkailuyhteistyöhankkeen kanssa Bulgarian Banskon kaupungin kanssa.Presidentti Tab, Turkki ja Erzurum ovat osa Euroopan unionin pääkaupunkiseudun City Matching Grant -ohjelmaa, jonka kunnan toteuttama "Ympäristönsuojelijoiden talviturismiyhteistyöprojekti" loi ja viihdytti lähetystötoimisto sijaitsee urheilijoiden välissä. Pormestari Sekmen, joka tapasi myös erzurumin hiihtäjiä, jotka voittivat kultamitalit ja palkinnot Bulgariassa järjestetyissä hiihtokilpailuissa, korosti hankkeen tärkeyttä arvioidessaan asiaa. Sekmen sanoi: "Vihreän talvimatkailuyhteistyöhankkeen avulla, jota olemme toteuttaneet yli vuoden, olemme tutkineet tarkasti Euroopan hiihtokeskuksia. Bulgarialaisten kontaktien aikana teimme tärkeitä päätöksiä ja aloitteita erityisesti energiatehokkuuden suhteen. "Toivon, että otamme käyttöön uusia energiajärjestelmiä Palandökenin hiihtokeskuksessamme energian häviöiden estämiseksi ja energian säästämiseksi, kuten kaupungissamme sijaitsevien aurinkovoimaloiden tapauksessa." Pormestari Sekmen muistutti, että Bulgarian kaupungista Banskosta ja Erzurumista tulee olemaan "sisarkaupunkeja", pormestari Sekmen sanoi: "Muinaiskaupungistamme Erzurumista tulee sisarkaupunkeja Bulgarian Banskon kaupungin kanssa. Siten kahden talviturismin huippukokouksen yhteistyö kulttuurin, matkailun ja urheilun alalla lisääntyy ”.

PÄÄSIHTEERI JULKAISI TIEDOT peilihankkeesta

Erzurumin pääkaupunkiseudun pääsihteeri Zafer Aynalı, joka arvioi Erzurumin pääkaupunkiseudun kunnan ja Banskon kunnan välisen "ympäristönsuojelijan talviturismiyhteistyöhankkeen" puitteissa toteutetut työt, sanoi, että kyseisellä hankkeella on suuri merkitys Erzurumille. Mirror sanoi: "Erzurum Metropolitan Municipality Resource Development and Affiliates Department of European and Foreign Relations Branch Directorate, toteutettu Turkin ja Euroopan unionin ystävyyskaupunkien apurahaohjelman välillä, joka on valmistettu vihreän talven matkailualan yhteistyöhankkeessa Banskon ja Erzurumin linjalla. hänellä oli tärkeitä kontakteja yritysten välillä ja hän toimi tehokkaasti strategisten, kulttuuristen ja urheilullisten kumppanuuksien luomiseksi. Lisäksi hiihtokilpailu pidettiin molemmissa maissa Turkin ja Bulgarian ystävällisten suhteiden yhteydessä. Erzurumin urheilijamme osoittivat suurta menestystä hiihtokilpailuissa. Sillä välin välitimme Erzurumin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Mehmet Sekmenin tervehdyksen Banskon kaupunginjohtajalle Ivan Kadeville vierailukierrosten puitteissa. Sillä välin vierailimme Sofian suurlähettilässämme Aylin Sekizkökissä. Urheilukilpailuissa turkkilaiset urheilijamme Ali Dolaman, Umut Aktaş, Emirhan Ayyıldız, Melek Cemre Ergün ja İnci Özdemir tekivät maastamme ylpeitä voittamalla kultamitalit ja kupit isoissa pujottelu-, pujottelu- ja GS-kisoissa.

YMPÄRISTÖTALVI TURVALLISEN YHTEISTYÖHANKKEEN

Erzurumin pääkaupunkiseudun kunnan ja Banskon kunnan välillä toteutettu "Ympäristötalouden talviturismiyhteistyöhanke" perustuu Erzurumin ja Banskon kuntien yhteistyöhön, jossa talviturismi on laajaa. Hankkeen tavoitteena on myös lisätä tietoisuutta energiatehokkuudesta ja toteuttaa toimenpiteitä, lisätä energiansäästökäytäntöjä Palandökenin ja Banskon hiihtokeskuksissa, laatia etenemissuunnitelma vaihtoehtoisten energialähteiden käytöstä kahdella alueella ja levittää ympäristönsuojelukäytäntöjä Banskon ja Palandökenin hiihtokeskuksissa.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar