Oikeusministeriö rekrytoi 1287 vakituista työntekijää

oikeusministeriö
oikeusministeriö

Työskennellä oikeusministeriön maakunnan organisaatiossa; Liitteessä 1 todettiin, että luettelossa oleva paikka, numero ja ammattinimi, työlain nro 4857 sekä julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden palvelukseen ottamista koskevista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen säännösten soveltamisalaan kuuluviksi virkamiehistä annetun lain 657 4 / D §: n mukaisesti palkattu siivoushenkilöstö palkataan.Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT

Turkin ulkomaiset aateliset voivat vapaasti olla 1.2527 ammattien ja taiteiden lukumäärä Turkissa, julkinen, Turkin kansalainen, sanotun kuitenkaan rajoittamatta yksityisissä organisaatioissa tai työpaikoilla työskentelemistä koskevan lain säännösten soveltamista,

2. Kun hän on täyttänyt 18 vuotta ilmoituksen päivämäärästä alkaen,

3. ei ole saanut vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä missään sosiaaliturvalaitoksessa,

4- Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallukset, kiristys, lahjonta, varkaudet, petokset, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, vilpillinen konkurssi Ei tuomita tarjouksen väärentämisestä, tekon taklaamisesta, rikoksesta syntyvän omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta,

Häntä ei eroteta julkisista laitoksista tai järjestöistä jostain syystä velvollisuudestaan ​​tai ammatistaan,

6. Asuminen ilmoittautumispäivänä maakunnassa, jossa hakemus tehdään 7. Ilmoitetusta (liite-1) luettelosta otetaan käyttöön vain yksi työpaikka (maakunta). Jos todetaan, että hakemuksia on tehty useammalle kuin yhdelle työpaikalle (provinssiin), ehdokkaan hakemusta ei hyväksytä.

8. Ehdokkaiden, joilla on etusija työhön lähettämisessä, kuten työntekijöiden palkkaamista julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa koskevassa menettelyssä ja periaatteissa koskevan asetuksen 5 artiklassa säädetään, on dokumentoitava edellä mainitun artiklan ensimmäisessä kohdassa määritelty ensisijaisuusasema. Tämä asiakirja ei kuitenkaan yksin muodosta oikeutta työnhakijalle.

ERITYISET EHDOT

Voidakseen työskennellä siivoojana;

1. Valmistua vähintään peruskoulutuksesta tai vastaavasta.

2. Koska hän ei ole täyttänyt 35-vuotiaita ilmoituksen päivämäärästä alkaen (4. maaliskuuta 1986 ja sen jälkeen syntyneet voivat hakea.)

SOVELTAMISMALLI, SIJAINTI JA PÄIVÄMÄÄRÄ

Hakemukset Turkki Business Association (TEO) -sivusto 04/03/2021-08 / 03/2021 päivämäärien välillä tehdään verkossa.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar