Denizlin köysirata ja Bağbaşı-tasanko muuttuivat taas valkoisiksi

Denizlin köysirata ja Bagbasin ylätasanko muuttuvat taas valkoisiksi
Denizlin köysirata ja Bagbasin ylätasanko muuttuvat taas valkoisiksi

Denizli Teleferik ja Bağbaşı-tasanko, joiden korkeus on 1500 korkeutta, muuttuivat jälleen valkoisiksi lumisateella, joka alkoi tulla voimaan varhain aamusta Denizlissä.Denizlin köysirata ja Bağbaşın ylätasanko, jonka Denizlin pääkaupunkikunta otti käyttöön vuonna 2015 tavoitteenaan rikastuttaa Denizlin ihmisten sosiaalista elämää ja antaa heidän viettää aikaa yhdessä luonnon kanssa, muuttuivat jälleen keskiviikkona 24. maaliskuuta 2021. Denizli Teleferik ja Bağbaşı Plateau, joka on postikorttikohtausten kohtaus valkoisella peitteellään, on yleinen kohde kansalaisille, jotka haluavat pelata lumipalloja ja viettää aikaa rakkaitaan. Denizli Teleferik ja Bağbaşı-ylätasanko, jotka ovat saaneet kansalaisten mielenkiintoa ensimmäisestä käyttöönottopäivästä lähtien, vaikuttavat edelleen vierailijoihinsa kauneudellaan, joka sisältää luonnon eri sävyjä neljän vuodenajan aikana.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar