Alus on koskaan pelastettu! Suezin kanava avattiin uudelleen laivaliikenteelle

koskaan annettu aluksen pelastama kanava avattiin uudelleen laivaliikenteeseen
koskaan annettu aluksen pelastama kanava avattiin uudelleen laivaliikenteeseen

Egyptin presidentin alivaltiosihteeri İhab Memiş ilmoitti, että ponnistelut Suezin kanavan juuttuneen aluksen kelluttamiseksi ovat onnistuneet. Suezin kanavanhallinto ilmoitti myös, että pyrkimykset jättää jättiläinen rahtilaiva maahan onnistuivat ja kanava avattiin meriliikenteelle.Konttialus Ever Given, joka juuttui tiistaina Egyptin Suezin kanavalle ja tukki kanavan, on siirretty kokonaan. Egyptin presidentti al-Sisi sanoi: "Kiitos kaikille egyptiläisille, jotka osallistuivat tämän kriisin ratkaisemiseen."

Suezin kanavalla karille ajavalla ja tiistaina karille pääsevän 200 1 tonnin kontti-aluksen Ever Given pelastamiseksi on viikoittain onnistuttu. Suezin kanavan hallinnon päällikkö kenraaliluutnantti Usame Rabie totesi, että alus oli onnistuneesti ja täydellisesti kellunut tutkimusten seurauksena, ja totesi, että alus palasi normaaliin suuntaan 80 prosenttia. Kun Ever Given muutti, kanavassa odottaneille 367 alukselle tuli hyviä uutisia, mutta kanavan merenkulun aloittamista ei ole vielä ilmoitettu.

Toisaalta 60 27 jalan syvyydessä kaivettiin yhteensä 14 XNUMX tonnia hiekkaa osana viikonloppuna tehostettuja pelastustoimia. XNUMX hinaajaa käytettiin aluksen siirtämiseen paikaltaan.

 

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar