Kaikki lapsiterapiasta ja murrosikäisestä hoidosta

neuvonta lapsille ja nuorille
neuvonta lapsille ja nuorille

Lapsiterapia ve murrosikäinen hoito; Sen tarkoituksena on auttaa sekä perhettä että lapsi-nuorta kehitysvaiheessa mahdollisesti esiintyvissä ongelmissa, jatkaa terveellisen yksilön kasvua ja kehitystä ja puuttua ongelmiin asiantuntijan näkökulmasta rakentavasti.Lapsuus on strategisesti tärkein jakso itsetuntemisen ja terveellisen henkisyyden muodostumisessa. Lasten kanssa käytettävät hoitoprosessit ovat prosessi, jonka tarkoituksena on ymmärtää lapsen monimutkainen maailma ja auttaa heidän kokemiaan vaikeuksia. Se toteutetaan asiantuntijapsykologin valvonnassa, jossa vanhemmat otetaan tarvittaessa mukaan. Yleisin menetelmä psykoterapiassa lasten kanssa "Pelihoito"On. Pelihoito on leikin strateginen käyttö terapeuttisessa kontekstissa tiettyjen terapeuttisten tulosten parantamiseksi. Peli; Se on tärkeä mahdollisuus lapselle ilmaista itseään, ymmärtää kykynsä, käyttää luovaa potentiaaliaan ja kehittää kieltään, henkisiä, sosiaalisia, emotionaalisia ja motorisia taitojaan.

Lapset ilmaisevat tietoisia ajatuksiaan ja tunteitaan paljon paremmin leikkitoiminnan avulla kuin vain sanalla. Lapsi voi paljastaa tajuton konfliktinsa heijastamalla, siirtymällä ja symboloivalla puolustusmekanismilla erityisesti valittujen lelujen, pelien ja materiaalien avulla. Lapset voivat luoda ja rentouttaa stressaavia ja traumaattisia kokemuksia pelin aikana saaden siten voiman ja hallinnan tunteen. Jos terapeutti leikkihuoneessa; Antaen lapsen päättää haluamallaan piirtämällä tiettyjä rajoja, hän yrittää luoda suhdetta hyväksymällä hänet sellaisena kuin hän on. Se osoittaa, että lapsi uskoo ongelman ratkaisuun omalla tavallaan ohjaamatta pelinsisältöä. Tässä prosessissa lapsella on mahdollisuus ilmaista tunteitaan, ajatuksiaan ja kokemuksiaan turvallisesti leikin avulla.

Tietoja ja tukea esimerkiksi lapsiterapiasta, murrosikäisestä hoidosta ja leikkiterapiasta https://www.butunpsikoloji.com/hizmetlerimiz/cocuk-ergen-terapisi-danismanligi/ Voit selata sivua.

Murrosikä on jakso, jolloin siirtyminen lapsuudesta aikuisuuteen koetaan ja on usein tuskallista sekä perheelle että murrosikäiselle. Nuoruuden aikana henkilö sekä jättää hyvästit lapsuudestaan ​​että lähtee uudelle löytöretkelle ruumiissaan ja sielussaan. Tällä matkalla sekä lapsuuden haavojen korjaaminen, nykyhetken fyysinen ja henkinen muutos että tulevaisuuden huolenaiheet ovat esillä. Terapiaprosessissa tavoitteena on paljastaa tämän matkan parantava, integroiva ja transformatiivinen näkökohta. Tällä tavoin pyritään kokemaan murrosikä terveellä tavalla, integroimaan perhejärjestelmä tähän aikaan ja luomaan suojaava maaperä aikuisuuteen.

Harjoittele alueita murrosikäisessä terapiassa

Koe-ahdistuneisuus, vihaongelmat, sopeutumisongelmat, masennustila, akateeminen riittämättömyys, kyvyttömyys seurustella ja ikätoverisuhteet, pakkomielteiset käyttäytymismuodot, huomion puute, syömishäiriöt, konfliktit perheen kanssa, sulkeutuminen, ujoisuus, uravalinta ja tulevat ahdistukset jne.

Harjoittele alueita lapsiterapiassa

Unihäiriöt, sisarusten mustasukkaisuus, kynsien pureminen, koulun sopeutumisongelmat, fobiat, kiinnittymisongelmat, erottelun ahdistuneisuus, väärinkäyttö ja väärinkäyttö, oppimisongelmat, pohjan kostuminen, syömishäiriöt, ahdistuneisuus ja pelko, lapsi avioeron aikana, huomio- ja impulssiongelmat, itku loitsut, jne.…

Persoonallisuus kehittyy itsetuntemuksella, joka muokkaa lapsen minää. Tämä käsitys alkaa kehittämällä aivojen ensimmäiset uskomukset identiteetistä ensimmäisten kuuden vuoden aikana, ja kehitys jatkuu sielun ytimestä ulkomaailmaan luottamuksen tunteella 6 vuoden iän jälkeen. Siksi 7-3-vuotiaiden välinen aika on myös aika, jolloin lasten omaisuus joutuu kosketuksiin maailman kanssa, saa persoonallisuutta tai vahingoittuu haavoista. Pienet kokemattomat sydämet, jotka jatkavat tietään ulkomaailman, vanhempien, opettajien ja yhteiskunnan odotusten välillä, tarvitsevat kokemuksia, jotka paljastavat itsensä kaikilla ponnisteluillaan. Odotusten ja korkea-asteen koulutusjärjestelmien väsyttävästä työstä lapsen sieluun voi muodostua persoonallisuuspuu murrosiän loppupuolella, tämän puun oksat voivat avautua taivasta kohti, eivät välttämättä kehity ja voivat pysyä pieninä tai epäterveellisinä. Toivomme nousevamme ja avautuvan taivaalle ...

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar