Goodyear tarjoaa kevyiden hyötyajoneuvojen rengasvakuutuspalvelun

goodyear tarjoaa kevyiden hyötyajoneuvojen rengasvakuutuksen
goodyear tarjoaa kevyiden hyötyajoneuvojen rengasvakuutuksen

Goodyear, yksi maailman johtavista rengasvalmistajista, ei vain laajenna kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoimaansa EfficientGrip Cargo -sarjan uusimmalla mallilla, mutta tarjoaa myös kevyiden hyötyajoneuvojen rengasvakuutuspalvelun allekirjoittamalla alan ensimmäisen yhteistyössä AXA Sigorta ja AXA Partners.Goodyearin käyttäjät, jotka ostavat 4 Goodyear EfficientGrip Cargo 2 -renasta samaan aikaan Goodyearin jälleenmyyjiltä 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä http://www.goodyearyanimda.com Kun hän on suorittanut aktivointiprosessin osoitteessa www.auto.com, hänellä on oikeus hyötyä Goodyearin rengasvakuutuspalvelusta yhden vuoden ajan laskutuspäivästä lukien.

Uuden tekniikansa ansiosta EfficientGrip Cargo 2 kestää paremmin korkeita lämpötiloja ja ankaria tieolosuhteita, ja on 38% vahvempi kuin edellinen sukupolvensa kulutuspinnan murtumisessa ja halkeilussa. Sen hartsilla lisätty yhdiste tarjoaa paremman sopeutumiskyvyn tielle, tarjoaa paremman ajoturvallisuuden ja 8% lyhyemmän jarrutusmatkan märissä olosuhteissa verrattuna EfficientGrip Cargoon.

Goodyear Consumer Tires -liiketoimintayksikön johtaja Ertan San totesi, että EfficientGrip Cargo 2 on uusi kesärengas, joka täyttää nopeasti kasvavan kevyiden hyötyajoneuvojen segmentin kuluttajien tarpeet. Tämä uusi rengas on tärkeä lisä kattavaan kevyiden hyötyajoneuvovalikoimaamme. Cargo EfficientGrip kehittää 10: n, jota suorittavat todelliset käyttäjät Turkissa, ja sitä on testattu 8 vuoden ajan meille erittäin viitteenä. Huomioimme jälleenmyyjiemme ja loppukäyttäjiemme kokemuksia kehittäessämme uusia tuotteita. sanoi.

Muita Goodyearin kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoiman tuotteita ovat UltraGrip Cargo talvirenkaat ja Vector 4Seasons Cargo 4mevsim -renkaat.

Suunniteltu kaikkien sähköajoneuvojen mukaisesti Cargo EfficientGrip -sarja, joka koostuu 2 tuotteesta 14 tuumasta 17 tuumaan, tarjoaa kilpailukykyisen tuotevalikoiman ja markkinoita järjestetään Turkissa tammikuusta lähtien

Goodyearin rengasvakuutuspalvelu, jota sovelletaan Goodyear EfficientGrip Cargo 2 -malliin; Se kattaa EfficientGrip Cargo 14 -renkaat, jotka on ostettu 15-, 16-, 17- ja 2-tuumaisina.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar