CRRC MNG: n toimitusketjuyhteistyökonferenssi pidetty

CRRC MNG Supply Awards -palkinnot
CRRC MNG Supply Awards -palkinnot

30. maaliskuuta 2021 Ankara Hiltonissa CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic. Oy .Ti. Pandemiaolosuhteissa ja sääntöjen mukaisesti pidetyssä tapahtumassa esiteltiin CRRC-ryhmästä, CRRC ZELC: stä ja CRRCMNG: stä, ja osallistujille jaettiin tietoa toimitusketjun hallinnasta. Ensimmäisen lokalisointisopimuksen allekirjoittaminen hankkeen laajuus pidettiin.

Tietoja CRRC: stä ja CRRCMNG: stäCSR ja CNR vuonna 2015, yritys, joka muodostui liittymällä yhtiöön, on toiminut monissa osissa maailmaa, toimii yhteistyössä MNG Holdingin kanssa Turkissa. CRRCMNG-rautatiejärjestelmän ajoneuvot San. ve Tic.Ltd.Şti. yritys haluaa vahvistaa edelleen asemaansa alalla kotimaisten toimittajien kanssa, jotka tuottavat korkean teknologian rautatiekalustoa. Metroajoneuvoja, raitiovaunua, LRV: tä ja erilaisia ​​sähkövetureita valmistava yritys on toteuttanut suuria projekteja myös kuljettajettomissa metrokuljetusajoneuvoissa.

CRRCMNG: n toimitusjohtaja Li Yangyang aloitti esityksensä mainitsemalla alan koon ja merkityksen. Annettuaan tietoa yrityksestä Yangyang korosti, että he haluavat laajentaa alaa hyödyntämällä paikallisten valmistusyritysten voimaa ja että ala kasvaa suuremmilla toimilla johtuen yritysten panoksesta kotimaisiin ja kansallisiin projekteihin. Herra tarjoaa tietoa alkuperäiskansoista Yangyang, kaikki Turkissa toimivat yritykset, hän sanoi avaavan oven toimitusketjun arvioimiseksi.

Herra Yangyang jatkoi seuraavasti. Turkki, Euroopassa, sekä Aasiassa etuna sijainnista sahiptir.Bu ainutlaatuinen geopoliittinen asema on yksi tavoitteistamme allekirjoittaa uusia sopimuksia molemmissa naapurimaissa sekä Turkissa että markkinointitavoitteiden mukaan uskomme pääsevämme kumppanuuksia kotimaisten toimittajien kanssa.

MNG Holdingin varatoimitusjohtaja Murathan Günal, joka piti puheen tapahtumassa osallistumalla videoneuvotteluun, korosti, että lokalisointi CRRCMNG: nä on osa heidän liiketoimintaansa, heidän on tehtävä yhteistyötä voidakseen yhdessä ja että he voittavat maassamme Hän sanoi toivovansa, että tämä konferenssi olisi uuden yhteistyön alku.

Toimittajien hallintajärjestelmä

CRRCMNG jakaa toimittajat periaatteessa kolmeen osaan.

  1. Mahdollinen toimittaja
  2. Rekisteröity toimittaja
  3. Strateginen toimittaja

Toimittajaprosesseja hallinnoidaan paikallisten yritysten kanssa, joiden katsotaan olevan riittäviä tiettyjen otsikoiden, kuten kapasiteetti, kyky, pätevyys, sertifiointi, kokemus, suorituskyky, rahoitus, sekä osto- ja sopimusprosessit, perusteella tehtyjen arvioiden perusteella.

Kahden paikallisen toimittajan kanssa allekirjoitetut sopimukset

Tapahtumassa allekirjoitettiin "toimitusketjun yhteistyösopimus" ottomaanien kanssa ja "ensimmäinen lokalisointisopimus" Starcoolin kanssa "Istanbulin lentokentän kuljettajattoman nopean metroprojektin" puitteissa. Toimittajat, jotka ovat allekirjoittaneet onnistuneita projekteja, ovat ensimmäisiä. Istanbulin uuden lentokentän metroprojektin "hankintasopimus" alla olevat yritykset.

Tapahtumaan osallistuvat puhujat korostivat kotimaisen toimitusketjun merkitystä

Ankaran teollisuuskamarin puheenjohtaja Nurettin Özdebir viittasi Turkin rautatiejärjestelmän merkitykseen erityisesti tarjouskilpailuun tarkoitettujen rautatiehankkeiden paikallisen sisällön lisäämiseksi. Mainittiin "nativismi osakkeista". Nurettin Özdebir, joka kiitti CRRCMNG: tä, joka liittyi kotimaisten ajoneuvovalmistajien joukkoon, totesi olevansa kiitollinen tämän mahdollisuuden tarjoamisesta paikallisille valmistajille.

AYGM: n toimitusjohtaja Dr. Yalçın Eyigün aloitti puheensa mainitsemalla tämän tapahtuman tärkeyden. Yalçın Eyigün totesi, että paikallisista hintaetuista voi hyötyä hankkeissa, joissa käytetään paikallisia ja kansallisia tuotteita. Yalçın Eyigün sanoi, että on olemassa hallitus, joka tarkastaa 60 prosentin paikallisen edun. Herra Eyigün, joka myös neuvoi konferenssiin osallistuvia toimittajia; Hänen mukaansa sen tulisi keskittyä myös osaryhmiin, joilla on korkea lisäarvo ja joille ei vielä ole kotimaisia ​​valmistajia.

Puheessaan hän totesi, että he ovat tasavertaisesti kaikkien paikallisten toimittajien kanssa, eivät ole lähellä tai kaukana yrityksestä, että ne ovat laitos ja osapuoli, jotka toteuttavat sopimuksen ehdot, joten yritykset, jotka haluavat olla kotimaisia ​​toimittajia AYGM: n toteuttamissa hankkeissa, eivät ole AYGM, vaan sopimuksen urakoitsija.

Ankara-metroprojektin paikallisten toimittajien saavutustaso

Konferenssin puitteissa Achievement-taulut annettiin sopimuskumppaneille, jotka olivat kutsuttujen joukossa ja jotka tekivät tuotantoa Lokalisointi-alueella Ankaran metroprojektissa ja toimitettiin CRRCMNG: lle.

ISIŞAH-, OSMANLI-, YILGENCİ-, ONUR FIBER-, ERA ELEKTRONİK-, SIRENA MARINE-, PILOT-, PRYSMIAN-, HANTECH-, TURKUAZ-, CANEL-, UURLU-, STARCOOL-, BEKEL- ja NUMAŞ-yhtiöiden saavutuspalkit, jotka ovat saaneet menestyslaatan CRRCMNG-toimitusketju, johtaja, Dr. Yalçın EYİGÜN ja CRRCMNG: n toimitusjohtaja Li YANYANG.

Osallistujan tyytyväisyys

Konferenssiin osallistuneiden konferenssivieraiden toteuttaminen, johon oli varsin iloinen, että he belirttiler.tedarikç-ketju ja ne, jotka haluavat osallistuvia yrityksiä, ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä tällaisen tapahtuman järjestämiseen ensimmäistä kertaa Turkissa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar