Maavoimien sotilashelikopteri kaatui Bitlisissä 11 marttyyriä, kaksi loukkaantunutta

Sotilashelikopteri kaatui täiksi, marttyyrikuolemaan loukkaantui
Sotilashelikopteri kaatui täiksi, marttyyrikuolemaan loukkaantui

Bitlis Tatvanin maaseudulla helikopteri-onnettomuudessa kuolleiden sotilaiden määrä nousi 11: een ja 2 sotilasta loukkaantui. Kahdeksannen armeijan komentaja kenraaliluutnantti Osman Erbaş on marttyyriuhrien joukossa. Kaatunut sotilashelikopteri Cougar -tyyppinen ranskalainen saksalainen malli.Puolustusministeriön lausunnon mukaan 11 sotilasta marttyyri. Aiotaan mennä Tatvaniin Bingölistä
Maavoimien komentoon kuuluvan Cougar-tyyppisen helikopterin kanssa, joka lähti kello 13.55, yhteys katkesi klo 14.25. Etsintöjen tuloksena todettiin, että helikopteri vahingoittui vahingossa. Helikopterissa olevista sotilaisista 9 kärsi marttyyrikuolemia ja 4 loukkaantui. Ministeriön viimeisimmässä lausunnossa todettiin, että marttyyreiksi joutuneiden sotilaiden määrä kasvoi 11: een.

Sotilaat marttyyrikuolemassa helikopteri-onnettomuudessa
Sotilaat marttyyrikuolemassa helikopteri-onnettomuudessa

Maanpuolustusministeri Hulusi Akar meni Elazigin kahdeksannen armeijan komentoon kenraalin päällikkö kenraali Yaşar Gülerin ja maavoimien komentajan kenraali Ümit Dündarin kanssa ja sai tietoja sotilashelikopterin onnettomuudesta.

Ministeri Akar totesi täällä tekemässään lausunnossa, että maavoimiemme komentoon kuuluva "Cougar-tyyppinen" helikopteri, joka lähti klo 13.55 Bingölistä Tatvaniin, rikkoi vahingossa.

Ministeri Akar totesi, että onnettomuuden seurauksena 11 ihmistä kärsi marttyyrikuoleman ja 2 henkilöä loukkaantui. ”Ministeri Akar sanoi:” Loukkaantuneidemme hoito jatkuu sairaalassa. Ne ovat hyvässä kunnossa ”, hän sanoi. Ministeri Akar antoi seuraavat lausunnot helikopterin onnettomuudesta:

"Ennakkotietojen ja silminnäkijöiden mukaan onnettomuuden katsotaan johtuvan äkillisesti muuttuvista epäsuotuisista sääolosuhteista. Tarvittavat ohjeet annettiin välittömästi onnettomuuksien murskausryhmälle. Tutkimukset alkavat tänään. Tämän tuskallisen tapahtuman tarkka syy selvitetään yksityiskohtaisen tutkimuksen tuloksena. Ensimmäisestä hetkestä lähtien asiaankuuluvat julkiset laitokset ja järjestöt antoivat kaikenlaista tukea lyhyessä ajassa mobilisoimalla kaikki keinot sekä etsintä- ja pelastustoimissa että marttyyreidemme ja loukkaantuneidemme evakuoinnissa. Kipumme on suuri, olemme syvä suru kansakuntana. Lämpimät surumme ja kärsivällisyytemme sankarillisillemme toverillemme, jotka olivat marttyyreja tässä kourallisessa onnettomuudessa, joka johti meidät syvään tuskaan ja suruun, heidän kallisarvoisille perheilleen, sukulaisilleen, TAF: lle ja aateliskansallemme Toivotan välittömän toipumisen loukkaantuneille henkilöstömme "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar