Yhdysvaltain tavarajuna raiteilta, 44 vaunua tulevat yhteen

Yhdysvalloissa tavarajuna suistui raiteilta, vaunu pääsi toisiinsa
Yhdysvalloissa tavarajuna suistui raiteilta, vaunu pääsi toisiinsa

Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa takavarikoitiin 44 vaunua tavarajunan suistumisen seurauksena. Vaikka onnettomuudessa ei ollut kuolemia tai loukkaantumisia, tapahtui suuria aineellisia vahinkoja.Amerikan yhdysvaltojen Etelä-Kalifornian autiomaassa sijaitsevalle yksityiselle rahtiyhtiölle kuuluva tavarajuna katkaisi kiskot San Bernardinon piirikunnan lähellä tuntemattomasta syystä matkan aikana.

San Bernardinon piirikunnan palokunta ilmoitti onnettomuudesta antamassaan lausunnossa, että tavarajuna lähti kiskoilta Ludlowin kaupungin lähellä keskipäivällä. Vaikka onnettomuudessa ei ollut kuolemantapauksia tai loukkaantumisia, todettiin, että suistumiselta vaurioitui 44 vaunua.

Viranomaiset korostivat myös, että etanolia ja alkoholia kuljettavassa vaunussa oli vuotoja. Onnettomuuden tutkinta on aloitettu.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar