Elazigissa pidettiin seremonia 11 sotilasta, jotka kärsivät marttyyreistä helikopterin onnettomuudessa

Kypärä elazigissa sotilasta, joka kärsi marttyyrista helikopterin onnettomuudessa
Kypärä elazigissa sotilasta, joka kärsi marttyyrista helikopterin onnettomuudessa

Elazıgissa pidettiin hyvästysseremonia 11 sankarilliselle toverillemme, jotka marttyyrikuolleivat Bitlisin helikopterionnettomuudessa. Seremoniaan osallistuivat puolustusministeri Hulusi Akar, pääesikunnan päällikkö kenraali Yaşar Güler, maavoimien komentaja kenraali Ümit Dündar, apulaisasiainministeri İsmail Çataklı, Elazigin kuvernööri Erkaya Yırık, Bingölin kuvernööri Kadir Ekinci, Tuncelin kuvernööri Mehmet Ali Özkan, marttyyrien, toverien ja muiden virkamiesten perheet.Elazigin lentokentälle, jossa seremonia pidettiin ambulansseilla, vietiin Turkin lippuun käärittyjen marttyyreidemme ruumiit asetettiin katapultille toveriensa olkapäillä.

Marttyyreidemme ansioluettelot luettiin seremoniassa, jossa tehtiin minuutin hiljaisuus. Provinssin mufti Selami Aydınin lukeman rukouksen ja halaliteetin jälkeen marttyyreidemme hautajaiset lähetettiin Ankaraan sotilaskoneella valtion seremoniaan.

Kansallisen puolustuksen ministeri HULUSI AKAR: Haavojemme tila on hyvä

Maanpuolustusministeri Hulusi Akar antoi lausunnon toimittajille 11 marttyyrillemme pidetyn hyvästysseremoniaan jälkeen. Ministeri Akar totesi, että marttyyri 8. joukon komentaja kenraaliluutnantti Osman Erbaşilla oli paljon palveluja ja että hän oli rakastettu ystävä. "Ministeri Akar sanoi:" Hän oli ystävämme, jolla oli paljon palveluja asevoimillemme. Valitettavasti menetimme käteni näin onnettomuuden seurauksena. Kiitos meille kaikille, kansakunnallemme. Kiitämme kaikkia laitoksia, yksityishenkilöitä ja avustajia. Elazigin kansalaiset antoivat paljon tukea. Kuvernööri, pormestari ja ystävät. Kiitos kaikille ihmisillemme, ole läsnä. Loukkaantuneidemme kunto on nyt hyvä. "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar