Sumitomo Rubber Industriesin teknologia renkaiden kulumisen havaitsemiseksi

Teknologia, joka havaitsee renkaiden kulumisen sumitomo-kumiteollisuudesta
Teknologia, joka havaitsee renkaiden kulumisen sumitomo-kumiteollisuudesta

Sumitomo Rubber Industriesin edelleen kehittämä Sensing Core -tekniikka mahdollistaa renkaiden kulumisasteen tunnistamisen.Turkki-emoyhtiö Falk AKO-ryhmän jakelijana valmistaa renkaita Sumitomo Rubber Industriesin (SRI) kanssa turvallisuuden lisäämiseksi ja on kehittänyt uuden tekniikan, joka havaitsee renkaiden kulumisen autoteollisuuden uusissa muuttuvissa liikkuvuussuuntauksissa. toteuttaminen.

Tämä läpimurto teknologinen kehitys vie SRI: n omistaman "Sensing Core" -teknologian seuraavaan vaiheeseen. Kehitetty SRI: n laajan tutkimuksen avulla renkaiden dynaamisesta käyttäytymisestä, tämä innovatiivinen tekniikka antaa mahdollisuuden havaita erilaiset renkaisiin liittyvät olosuhteet, kuten paine, kuormitus ja tieolosuhteet, sekä havaita renkaiden kulumisen.

rengas

 

Renkaiden pyörimisnopeus analysoidaan ja tulkitaan räätälöidyllä digitaalisella suodatustekniikalla; Nämä tiedot yhdistetään moottoritietoihin ja muihin ajoneuvotietoihin hampaiden kovuuden laskemiseksi ja kulumistason määrittämiseksi. Tämä tekniikka ei ainoastaan ​​varoita kuljettajia renkaidensa kulumisesta, vaan tarjoaa myös keskitetyn renkaanhallinnan pilvipalvelutekniikan ansiosta.

Sensing Core -tekniikka erottuu muista sen renkaiden käytöstä antureina, se ei vaadi ylimääräisiä ilmaisimia eikä huoltoa. Tämä tekniikka mahdollistaa myös pilvipohjaisen mahdollisten ongelmien havaitsemisen kyvyssä jakaa pyörän nopeussignaalitietoja ja muuta tietoa pilven yli.

Sensing Core, joka kehittyy edelleen uusilla vaiheilla, tarjoaa valtavat mahdollisuudet tuleville sovelluksille liikkumis- ja kuljetuspalvelujen tarjoajille; Se vähentää merkittävästi ylläpitokustannuksia ja varmistaa toiminnan yleisen turvallisuuden. Sensing Core on avainasemassa SRI: n Smart Tire -konseptissa ja muovaamassa autoteollisuuden tulevaisuutta, jonka tavoitteena on nopeuttaa renkaiden ja oheislaitteiden kehittämistä vastaamaan seuraavan sukupolven liikkuvuusvaatimuksia, kuten CASE (Connected, Autonomous, Shared, Electric) , MaaS (Mobility as a Service) ja niin edelleen, sillä on ominaisuus olla tekniikka.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar