Samsun Akdağ -hiihtokeskus rikkoo kävijötietoja

samsun akdag -hiihtokeskus herättää suurta kiinnostusta
samsun akdag -hiihtokeskus herättää suurta kiinnostusta

Samsun Akdağ -hiihtokeskus, joka on luonnon ystävien ja adrenaliinin ystävien päivittäinen viihdevalinta talvella, herättää suurta huomiota. Huolimatta siitä, että sosiaaliset etäisyyssäännöt otettiin huomioon pandemiakauden takia, vierailijaennätyksen voittanut 2 5 metriä korkea laitos isännöi viikossa XNUMX tuhatta paikallista ja ulkomaista matkailijaa. Samsunin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mustafa Demir sanoi, että he jatkavat matkailun kehittämistä piiriin tekemillään investoinneilla.Ladik, yksi Mustanmeren alueen harvoista alueista, joissa luonto, lämpölähteet ja talvimatkailu kohtaavat, erottuu erilaisista kohteistaan, potentiaalistaan ​​ja majoitusetuistaan. Akdağ-hiihtokeskus, joka on 84 km: n päässä Samsunin keskustasta, 24 km: n päässä Samsun-Ankara-moottoritieltä ja 7 km: n päässä kaupungin keskustasta, herättää hiihtäjien huomion 1400 metrin radalla ja 1360 metrin tuolihissillä.

Ladikista, josta on tullut kasvava matkailupiiri Samsunin pääkaupunkiseudun infrastruktuuri- ja päällirakentamistöiden sekä äskettäin tehtyjen hotelliinvestointien avulla, on tullut myös paikallisten ja ulkomaisten matkailijoiden huomion keskipiste.

METROPOLITANIN UUSI INVESTOINTI

Keskustassa, jossa pääkaupunkiseudun kunta on tehnyt merkittäviä investointeja viimeisen kahden vuoden aikana, kiitorata ylläpidettiin ja tuolihissijärjestelmää vahvistettiin. Moderni kahvila rakennettiin ja rukoushuoneita ja lavuaareja laajennettiin. Lisäksi pysäköintialueiden valmistelun aikana uusittiin 2 kilometrin tie piirikeskukseen. Akdağ isännöi kesäkuukausina sopivan maaperänsä vuoksi kesäkuukausien ajan. Luonnollisen kauneutensa ja panoraamanäkymänsä ansiosta siitä tuli vetovoimakeskus sekä yksittäisille laskuvarjoilijoille että hiihtäjille. Akdağ, joka on terveydenhuollon infrastruktuurinsa ansiosta ensimmäinen valinta paikallisille turisteille pandemiaolosuhteissa, tarjoaa hiihtäjille mahdollisuuden tutustua koskemattomaan luontoon valkoisella lumipeitteellä, jossa on 8 metriä radan ja 1400 metriä tuolihissin. Majoituksen sekä syömisen ja juomisen lisäksi On monia urheilumahdollisuuksia, kuten mönkijäsafari ja moottorikelkkaretket. Hiihdon lisäksi vuokrataan myös kelkkoja käytettäväksi vähemmän kaltevilla radoilla. Omaisuus, joka pääsee huipulle 1360 minuutissa tuolihissillä, odottaa adrenaliiniharrastajia.

7 tuhatta ihmistä vieraili 5 päivässä

Samsunin lisäksi; Keskuksesta, josta on tullut yksi alueen talvimatkailukeskuksista, on kiinnostunut voimakkaasti ympäröivät maakunnat, kuten Amasya, Çorum, Tokat, Ordu, Giresun ja Sinop, isännöimällä tuhansia paikallisia turisteja vuosittain. Akdağ-hiihtokeskuksessa on viime viikolla käynyt 2021 tuhatta kävijää, jotka pyrkivät voittamaan turistiennätyksen vuonna 5. Suurin kävijämäärä viikossa on saavutettu kauden avaamisen jälkeen. Vaikka monet sukunsa ystäville, jotka tulevat perheensä kanssa, nauttivat hauskasta, yksittäiset laskuvarjohyppääjät nousevat alueen taivaalle.

"PARANTAMME MATKAILUA"

Samsunin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestari Mustafa Demir totesi, että Ladikilla on tärkeä paikka matkailualalla, että he jatkavat matkailun kehittämistä alueella tekemillään investoinneilla. Pormestari Demir korosti, että heidän tavoitteena on tuoda kaupunki matkailulle ansaitsemaansa paikkaan. ”Meidän on hyödynnettävä hyvin Samsunin potentiaalia ja etuja matkailussa. Meillä on suojelualueita ja arkeologisia kaivauksia. Lukuisilla sivilisaatioilla on elämän jälkiä. Mutta meidän on saatava heidät matkailuun, tekstuurilla. Sijoitimme Akdağ-hiihtokeskuksen tielle ja pysäköintialueelle. Työskentelemme tämän paikan pätevämmän ja kattavamman projektin parissa. Sama järvestä. "Asetamme kohteet oikein ja teemme tarjouksia vastaavasti."

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar