Yksityiskohdat kasvokkain tapahtuvasta koulutuksesta ala-, ylä- ja lukioissa määritettiin

Peruskoulujen, lukioiden ja lukioiden henkilökohtaisen koulutuksen yksityiskohdat määritettiin
Peruskoulujen, lukioiden ja lukioiden henkilökohtaisen koulutuksen yksityiskohdat määritettiin

Yksityiskohdat kasvokkain tapahtuvasta koulutuksesta ala-, keski- ja imaamihypip-lukioissa ja lukioissa on paljastettu. Perus-, keskiasteen ja imaami hatip-lukioissa yksi oppitunti kestää 30 minuuttia ja tauot 10 minuuttia. Henkilökohtaista koulutusta esikoululaitoksissa suunnitellaan jatkuvasti ja yksi aktiviteettitunti on 30 minuuttia. Henkilökohtaista koulutusta järjestetään enintään 10 oppituntia päivässä ammatillisissa lukioissa ja 8 oppituntia muissa keskiasteen oppilaitoksissa. Tenttien kalenteri saa olla enintään kolme viikkoa maanantaista 8. maaliskuuta alkaen, ja sen määrittelee ja suunnittelee oppilaitosten puheenjohtajien asettaminen kasvotusten.Kansanopetusministeriö päätti, että yhden kurssitunnin tulisi olla 30 minuuttia ja tauon tulisi olla 10 minuuttia kasvo- ja etäopetuksessa ala-, keskiasteen ja imaami hatip-lukioissa.

Kaikkien riskiryhmien maakunnissa sijaitsevissa peruskouluissa kasvokkain järjestetään 2 päivää viikossa ja 3 päivää etäopetusta. Matala- ja keskiriskisten maakuntien lukioiden 5., 6. ja 7. luokassa kasvokkain järjestetään 2 päivää viikossa ja 3 päivää etäopetusta. Korkean ja erittäin riskialttiissa maakunnissa näissä luokissa tarjotaan vain etäopetusta.

Ammattikouluissa päätettiin tarjota enintään 10 oppituntia päivässä ja 8 oppituntia muissa keskiasteen oppilaitoksissa.

Henkilökohtainen koulutus keskiasteen oppilaitoksissa alkoi 2. maaliskuuta. Oppilaitokset, jotka eivät pystyneet aloittamaan henkilökohtaista koulutusta tänä päivänä valmistelun ja suunnittelun puutteen vuoksi, saattavat valmistelunsa ja suunnittelunsa päätökseen aloittamalla henkilökohtaiset koulutukset viimeistään maanantaina 8. maaliskuuta.

Yksityiskohdat hakemuksesta 8. asteella

Perus-, keskiasteen ja imaami hatip -asteen koulu- ja etäopetuksessa yksi oppitunti on 30 minuuttia ja tauot 10 minuuttia.

Kaikkien riskiryhmien maakuntien keskiasteen koulujen kahdeksannella luokalla järjestetään kasvokkain koulutus 8 oppituntia viikossa, jos luokan koko on täynnä ja luokka on jaettu, ja muissa tapauksissa 12 oppituntia per viikko.

Kaikkien riskiryhmien maakuntien imaami-hatip-keskiasteen koulujen 8. luokassa järjestetään henkilökohtaista koulutusta 14 oppituntia viikossa, jos luokan koko on täynnä, ja muissa tapauksissa 24 oppituntia viikossa.

Opiskelijat, jotka eivät osallistu henkilökohtaisiin koulutustoimintoihin, ovat vastuussa luokan koko aineesta ja saavutuksista ja osallistuvat kasvokkain arviointikokeisiin kouluissaan.

Sovellukset erityisopetuskouluissa

Kaikkien riskiryhmien maakunnissa koulujen henkilökohtainen koulutus lastentarhoissa ja harjoittelutunneissa pidetään päivinä, jolloin henkilökohtainen koulutus jatkuu koulussa, johon luokka kuuluu.

Erityisopetuskouluja, erityisopetustunteja ja erityisopetuksen päiväkotitunteja ei anneta kaikkien riskiryhmien maakunnissa, ja kasvokkain järjestetään 30 päivää viikossa 10 minuuttia yhtä oppituntia ja 5 minuuttia taukojen aikana, 6 oppituntia / aktiviteettituntia päivässä. Oppitunnit, lukuun ottamatta henkilökohtaista koulutusta, suoritetaan etäopetuksen avulla.

Osallistuminen henkilökohtaiseen koulutukseen toteutettavaan koulutukseen on vapaaehtoista, eikä osallistumista vaadita. Opiskelijoille, jotka eivät osallistu henkilökohtaiseen koulutustoimintaan, heidän vanhempansa välittävät kuitenkin pyyntönsä siitä, etteivät halua lähettää opiskelijaa oppilaitokseen kasvokkain opetusta varten vetoomuksella johtajalle oppilaitoksen.

Yksityiskohdat kasvokkain tapahtuvasta koulutuksesta toisen asteen oppilaitoksissa

Oppilaitosten pääosastojen on suunniteltava, mihin kahteen viikonpäivään jokainen ryhmä menee kouluun.

Ammatillisen ja teknisen koulutuksen pääosastoon kuuluvissa oppilaitoksissa tarjotaan kasvot enintään 10 oppituntia päivässä, 8 oppituntia päivässä muissa keskiasteen oppilaitoksissa, 30 minuuttia kustakin oppitunnista ja 10 minuuttia lepoaikaa oppituntien välillä - kasvohoito.

Kun otetaan huomioon keskiasteen oppilaitosten kasvokkain tapahtuvan yhteisen, valinnaisen ja ammatillisen kurssin opiskelijoiden odotukset ja tarpeet, kouluhallinnon määrittelemät opinnot tehdään kasvotusten ja loput etäopetuksen avulla koulutus.

Opiskelijat, jotka eivät osallistu henkilökohtaisiin koulutustoimintoihin, ovat vastuussa luokan koko aineesta ja saavutuksista ja osallistuvat kasvokkain arviointikokeisiin kouluissaan.

Muita sovelluksia ammatti-, taide- ja urheilulukioissa

Internet-osoitteessa “Kariyer.eba.gov.tr” julkaistua ”Koulutusvuoden toisen vuosikurssin opetussuunnitelma 2020–2021” -ohjelmaa käytetään Anatolian ammatillisen ja teknisen korkeakoulutuksen kenttäkursseissa. kouluissa ja moniohjelmaisissa lukioissa. Tässä yhteydessä ryhmäopettajien neuvosto suunnittelee opetussuunnitelman oppituntien käytännön tulokset siten, että käytännön tulokset saavutetaan kasvotusten ja teoreettiset hyödyt saavutetaan etäopetuksen avulla.
Kurssit ja kurssit, jotka on annettava kasvo- ja etäopetukselle kuvataiteen ja urheilukorkeakouluissa, julkaistiin Kariyer.eba.gov.tr ​​-sivustolla ja dogm.meb.gov.tr ​​-sivustolla. Anatolian imaami hatip-lukiot.

Opiskelijat vastaavat kaikista kasvotusten opetetuista kursseista ja etäopetuksen puitteissa arvioinnissa ja arviointikäytännöissä.

Erityisopetusta ja ohjausta tarjoavien oppilaitosten koulutusprosessit

5 päivää viikossa, 6 oppituntia päivässä, 30 minuuttia kutakin oppituntia kohti, 10 minuutin tauko oppituntien ja lounastauon välillä erityisopetuskouluissa, jotka tarjoavat keskiasteen koulutusta erityisopetuksen ja ohjauksen pääosaston alaisuudessa ja erityisopetuksen luokissa Henkilökohtaista koulutusta annetaan ilman aikaa. Oppitunnit, lukuun ottamatta henkilökohtaista koulutusta, suoritetaan etäopetuksen avulla.
Osallistuminen henkilökohtaiseen koulutukseen toteutettavaan koulutukseen on vapaaehtoista, eikä osallistumista vaadita. Opiskelijoille, jotka eivät osallistu henkilökohtaiseen koulutustoimintaan, heidän vanhempansa välittävät kuitenkin pyyntönsä siitä, etteivät halua lähettää opiskelijaa oppilaitokseen kasvokkain opetusta varten vetoomuksella johtajalle oppilaitoksen.

Käytännöt korkean ja erittäin korkean riskin provinsseissa

Kokopäiväistä etäopetusta jatketaan keskiasteen oppilaitosten valmistelevissa, 9., 10. ja 11. luokassa korkean ja erittäin riskialttiissa maakunnissa.

Henkilökohtaista koulutusta järjestetään keskiasteen oppilaitosten valmistelevissa, 9., 10. ja 11. luokassa matalan ja keskisuuren riskin maakunnissa, kaksi päivää viikossa, 8 tuntia päivässä, laimennetun luokkahuoneen käytännön muodossa. Koulutuksissa etusijalle asetetaan ammatillisten kurssien käytännön edut. Oppitunnit suunnitellaan vähintään 12 ja enintään 16 tunniksi viikossa. Laimennetun luokkahuoneen käytäntö pidetään kasvotusten matalan, keskisuuren, korkean ja erittäin riskialtisen maakunnan keskiasteen oppilaitoksissa.

Yksityiskohdat tenttiaikataulusta

Vastuukokeet keskiasteen oppilaitoksissa ja tentit, joita ei voida järjestää ensimmäisellä kaudella, käydään kasvokkain oppilaitoksissa. Koululaitoksen hallitus määrittelee ja suunnittelee tenttikalenterin maanantaista 8. maaliskuuta alkaen enintään kolme viikkoa. Oppilaitosten osastot toteuttavat tarvittavat toimenpiteet ja kokeet toteutetaan. Ensimmäisen kauden työt ja tapahtumat saatetaan päätökseen perjantaina 26. maaliskuuta, ja kaikki vastuukokeisiin liittyvät työt ja tapahtumat käsitellään e-School-järjestelmässä keskiviikkoon 31. maaliskuuta asti.

Koulut, jotka ovat suorittaneet tentit lukuvuoden 2020--2021 ensimmäisellä lukukaudella, suorittavat toisen lukukauden ensimmäiset kokeet 8.-26. Maaliskuuta 2021, ja ne, jotka eivät läpäisseet ensimmäisen lukukauden tenttejä 29. maaliskuuta ja 16. huhtikuuta välisenä aikana , 2021.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar