Milloin alueelliset junalennot alkavat?

Milloin alueelliset junapalvelut alkavat?
Milloin alueelliset junapalvelut alkavat?

TCDD Tasimacilik lopetti alue- ja pääjunaliikenteen vuosi sitten koronavirusepidemian myötä. Alueelliset junat; Adana-Mersin, Mersin-Islahiye, Halkalı- Se lentää hyvin läheisten keskusten, kuten Kapıkule, Karabük-Zonguldak ja Basmane-Denizli, välillä, missä matkustajia on vilkasta liike- ja koulutustarkoituksiin ja joissa kysyntä on suuri.Habertürkistä Olcay Aydilekin uutisten mukaan, TCDD Tasimacilik aikoo aloittaa lennot joillakin näistä linjoista 23. maaliskuuta alkaen. Tätä varten tehtiin tarvittavat valmistelut. Lähteet totesivat, että kaikkia alueellisia linjoja ei voida avata. ”Matkat yritettiin aloittaa uudelleen joillakin linjoilla. Neuvottelut jatkuvat. Jos poliittinen tahto pitää sen sopivana, alueelliset junayhteydet voivat alkaa ”, hän sanoi.

Lippujen hinta ja myynti

Joten, onko junalippujen hinnoissa ja myyntikäytännöissä muutoksia? TCDD Tasimacilik työskentelee säännöllisesti kustannusten kattamiseksi. Todetaan, että tietyissä tuotteissa, erityisesti energiassa, tapahtuu kustannusten nousua. Tässä vaiheessa lippujen hintoja ei kuitenkaan odoteta muuttuvan junille, jotka ovat tai tulevat suurnopeusjunille tai muille linjoille.

Alueellisia junalippuja myytiin TCDD-maksupisteistä 5 minuuttia ennen junan lähtöä. Matkustajat; He voivat ostaa lippuja jopa 15 minuuttia ennen junan lähtöä matkapuhelimen, puhelinpalvelun tai Internetin kautta. On huomattava, että tämä käytäntö jatkuu, jos alueelliset junat avataan.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar