Valokuvanäyttely metron voimakkaista naisista tapasi istanbulilaisia

Metron voimakkaat naiset tapasivat Istanbulin valokuvanäyttelyssä
Metron voimakkaat naiset tapasivat Istanbulin valokuvanäyttelyssä

IMM juhlii 8. maaliskuuta kansainvälistä naistenpäivää tapahtumilla, jotka korostavat naisten rohkeutta ja inspiraatiota. IMM: n tytäryhtiössä METRO ISTANBULissa palvelevan metron vahvat naiset tapasivat Istanbulin asukkaiden kanssa metrolla 25 turkkilaista naista, jotka murtautuivat maahan.Metro Istanbul korostaa naisten rohkeutta ja inspiraatiota, jonka tämä rohkeus antaa heidän kavereilleen 8. maaliskuuta, kansainvälisenä naistenpäivänä, järjestettyjen tapahtumien kanssa. Turkin suurimmat kaupunkijunaoperaattorit METRO ISTANBUL, 8. maaliskuuta maanantaina Istanbulin tärkein ylityspaikka Mecidiyekoy-asemalta M2-M7 -yhteystunnelin seinillä, 25 naisten ensimmäisten muotokuvat tapasivat Istanbulin.

Tämän työn myötä Istanbulin asukkaille jätettiin työ, joka koostui 25 naisen muotokuvista, jotka murtautuivat uusille alueille tärkeillä aloilla ja tasoittivat tietä seuraavalle sukupolvelle. Teoksen avaus, koko 990 × 460 cm, pidettiin maanantaina 8. maaliskuuta, ja siihen osallistuivat naisehdokkaiden tukiliitto (KA.DER), taiteilija ja Metro Istanbulin toimitusjohtaja.

Metron vahvojen naisten valokuvanäyttely

Rautatieliiketoiminnassa, jota hallitsevat miehet kaikkialla maailmassa, uskomalla, että naiset voivat tehdä kaikenlaista työtä, METRO ISTANBUL lisää naispuolisten työntekijöiden määrää päivittäin ja "METRO ISTANBULin voimakkaita naisia", joka sisältää 429 naista 40 naisesta, jotka tekevät työnsä menestyksekkäästi, on osallistunut tapahtumaan, järjestää valokuvanäyttelyn nimeltä. Näyttely, joka pidetään Mecidiyeköyn asemalla, on nähtävissä 31. maaliskuuta asti.

Valokuvaukset teki pääjohtaja.

Tapahtumaan osallistuvia naisia ​​kuvasi Metro Istanbulin pääjohtaja Özgür Soy. Pääjohtaja Soy totesi haluavansa järjestää näyttelyn valokuvista naispuolisista työntekijöistä suunnitellessaan toimintaansa kansainväliseen naistenpäivään:

"Projekti; Se oli sekä mielenkiintoista valokuvaajani hatulle että pääjohtajana naiskollegojeni kuvaaminen kansainväliseksi naistenpäiväksi oli vahva viesti, joka voidaan antaa tästä päivästä. Naisia ​​vangitaan tehtäviin, jotka heille määrätään kaikkialla maailmassa. Suunnittelessamme laukauksia pyysimme työntekijöitämme ilmaisemaan itseään omassa todellisuudessaan. He antoivat viestin menestyneensä elämällä vapaasti maskuliinisessa teollisuudessa. Hän poseerasi meikkimateriaalien kanssa, jotka haluavat, sekoittimen kanssa, joka haluaa, ja tyttärensä kanssa, joka haluaa ... Uskon, että olemme tehneet lopulta hyvää työtä. Tiedämme, että naispuoliset työntekijämme inspiroivat kavereitaan täyttämällä tehtävänsä menestyksekkäästi. Siksi olen erittäin iloinen ja ylpeä allekirjoittaessani tällaisen projektin. "

"Haluamme näyttää esimerkkiä toimialallamme"

Özgür Soy totesi, että yrityksen naispuolisten työntekijöiden osuus on noin kahdeksan prosenttia heidän tullessaan virkaansa, "Teemme toimia sukupuolten tasa-arvon tukemiseksi yhteiskunnassa osoittamalla, että naiset tekevät kaiken työn kaikilla aloilla. Vastaavasti 8 prosenttia rekrytoinneistamme vuonna 2020 oli naisia. Ensimmäisen kerran yrityksen 92 vuoden historiaan rekrytoimme naisaseman valvojan. Jälleen kerran ensimmäistä kertaa kuusi raitiovaununkuljettajaa aloitti tehtävänsä. Haluamme lisätä tätä määrää vielä enemmän ja uskomme sen kasvavan. Koska yrityksessämme työskentelevät naispuoliset ystävämme ovat esimerkkinä kollegoilleen menestyksellä työssä. Lähestymme tätä asiaa muutos- ja muutosliikkeenä ja haluamme näyttää esimerkkiä teollisuudessamme.

Tarvitaan muutos

Maailmanpankin vuonna 2020 laatiman naisten liike- ja lakiraportin mukaan; On todettu, että vain 10 maalle maailmassa annetaan 100% yhtäläiset oikeudelliset oikeudelliset oikeudet. Turkki, vuonna 1933 naiset maailmassa ja yksi ensimmäisistä maista, jotka valitsivat oikeuden tulla valituksi. Silti tänään tässä raportissa, jossa 190 maata, Turkki on 82,5. sijalla verrattuna 78 prosentin prosenttiin.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar