Mahmut Sütcü nimitetty TCDD: n hallituksen jäseneksi

Mahmut Sutcu nimitettiin TCD: n hallituksen jäseneksi
Mahmut Sutcu nimitettiin TCD: n hallituksen jäseneksi

Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin allekirjoituksella julkaistujen päätösten mukaan Mahmut Sütcü nimitettiin hallituksen jäseneksi, joka oli avoin TCDD: n pääosastossa.Nimittämispäätöstä koskeva Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) kiinteistöjen pääosasto julkaistiin virallisessa lehdessä.

Turkin tasavallan valtion rautateiden pääosasto avaa hallituksen. Asetuksen nro 233 päätöksen nro 8 jäsen puheenjohtajavaltion 3 artiklalla nimitettiin Mahmoudin meijeri asetuksen 2 ja 3 artiklan mukaisesti.

Kuka on Mahmut Sütcü?  

Mahmut Sütcü syntyi vuonna 1968 Samsunin maakunnassa Bafran alueella. Hän suoritti peruskoulutuksensa Bafrassa ja Amasyassa. Hän voitti Ankaran yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan vuonna 1986 ja valmistui julkisen talouden laitokselta vuonna 1990.

Suoritettuaan pääsykokeen vuonna 991 hänet nimitettiin verotarkastajaksi ja vuonna 1994 hänet verotarkastajaksi menestymällä pätevyyskokeeseen. Hänestä tuli pääkirjanpitäjä vuonna 2003.

Hän oli Englannissa vuosina 2002-2003 valtiovarainministeriön virkamiehenä yhden vuoden. Vuosina 1-2004 hän työskenteli päämiehenä Istanbulin ulkomaankaupan verotoimistossa ja tämän tehtävän ohella hän toimi asiamiehenä Marmaran yritysverotoimistossa ja Boğaziçin yritysverotoimistossa. Vuonna 2005 hän toimi Antalyan alueellisena verovirastona ja nimitettiin Antalyan verotoimiston johtajaksi 2005 verohallinnon uudelleenjärjestelyn seurauksena.

Mahmut SÜTCÜ, joka toimi myös Ankaran verotoimiston päällikkönä, toimii tällä hetkellä verohallinnon varapuheenjohtajana.

Vuosina 2006, 2007, 2008 ja 2009 hän opetti verolakia Akdenizin yliopiston taloustieteiden ja hallintotieteiden tiedekunnan opiskelijoille.

Hän on naimisissa kahden lapsen kanssa ja puhuu englantia. "

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

miten 1

  1. mahmut-meijeri on hyödyllistä TCD: lle .. tällaiset nimitykset eivät ole oikein etuyhteydettömille ihmisille.Jäsenyydet tulisi antaa hallitukselle, menestyville asiantuntijoille, jotka viettivät elämänsä yrittäessään työskennellä laitoksessa, tai suosittujen työpaikkojen veteraanille, joka jäi eläkkeelle. laitos, omistautuneet työntekijät.

Yorumlar