İzmirin esikaupunkilinjojen sähköistyslaitoksen perustaminen Tarjouskilpailun tulos

Lisäsähköistolaitoksen perustaminen Izmirin esikaupunkilinjoille.
Lisäsähköistolaitoksen perustaminen Izmirin esikaupunkilinjoille.

İzmirin esikaupunkilinjojen sähköistyslaitoksen perustaminen Tarjouskilpailun tulos3 yritys teki tarjouksen lisäsähkölaitoksen perustamisesta İzmirin esikaupunkilinjoille, joiden arvioidut kustannukset ovat 2020 648756 11.469.926,36 TL Turkin tasavallan TCDD 1 -vyöhykkeen hankintavaraston valvontavirastolta, numerot 9.728.230,55/XNUMX ja XNUMX XNUMX XNUMX. TL RESA YAPI ELEKTROMEKANİK SAN AŞ voitti tarjouksella.

Tarjous kattaa sähköistyslaitosten perustamisen noin 3 km: n rautatieosuudelle satamateille, Port-Halkapınar-Salhane -yhteyslinjan reitille ja Şemikler-Çiğli kolmannen linjan osuudelle ja sen integroinnin varmistamiseen olemassa oleviin järjestelmiin. Työn kesto on 10 (kolmesataa kuusikymmentäviisi) kalenteripäivää paikan toimituksesta.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar