Karaismailoğlu: Kansallinen lähiliikennesarjaprojekti aloitettu

kansallinen esikaupunkijunahanke aloitettiin
kansallinen esikaupunkijunahanke aloitettiin

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tapasi teollisuusmiehiä "Ankaran teollisuuskamarin maaliskuun kokouksessa". Karaismailoğlun tuotanto Turkissa, työllisyys, lisäarvo, lisääntyneet kauppa- ja vientimahdollisuudet yhdessä tärkeimmistä dynamiikoista ilmoitettiin paikallisen ja kansallisen teollisuustuotannon. Karaismailoğlu, "IMF ennusti maailmantalouden 2021 prosentin kasvua vuonna 5,2, OECD: n mukaan Turkissa odotetaan 5,9 prosentin kasvua", hän sanoi.

 "Kansallinen lähiliikenteen junahanke aloitettu"Ministeri Karaismailoğlu totesi, että kansallinen sähköjunayksikkö, sähköinen pääveturi, hybridiveturi, kaksoisveturi ja alkuperäiset moottoriprojektit jatkuvat menestyksekkäästi TURASAŞ-tehtaalla, ja sanoi: "Kansallinen lähijunahanke on alkanut. Vuonna 2021 suunnittelu valmistuu ja prototyyppituotanto alkaa. National Electric Train set -projektissamme lokalisointiaste on saavuttanut 60 prosenttia. Toivon, että kotitalousaste nousee 80 prosenttiin massatuotannossa. Lisäksi ministeriönä jatkamme kaupunkien rautatiejärjestelmän kuljetusprojekteja. Ministeriömme vision 2023 mukaisesti pyrimme nostamaan rautatieliikenteen osuuden 2023 prosenttiin matkustajissa, 5 prosenttiin rahdissa, 10 prosenttiin matkustajissa ja 2035 prosenttiin rahdissa vuonna 15 ”.

 

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar