Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu
Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

Sahibinden.comin helmikuun tietojen mukaan myytävien autojen ilmoitushinnat, jotka laskivat ensimmäistä kertaa joulukuussa 2020, jatkoivat laskuaan helmikuussa. Ilmoitushinnat ovat siis laskeneet lähes 3 prosenttiin joulukuusta lähtien. Toinen merkittävä helmikuun otsikko oli nuorempien autojen ilmoitusten määrän kasvu.Helmikuun eniten mainostettu ajoneuvoluokka oli Auto, mutta se seurasi tila-auto- ja panelvaani-, maa- / maastoauto- ja pick-up-ajoneuvoja, hyötyajoneuvoja ja moottoripyöriä sekä autoja. Kun kaksi ensimmäistä Renault - Clio ja Volkswagen - Passat olivat Brand & Model -luokituksessa, Opel - Astra nousi kärkeen ja sijoitus jatkui Renault - Megane ja Ford - Focus. Helmikuun eniten mainostettu Land / SUV & Pick-up -brändi oli jälleen Nissan.

Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

Sahibinden.comin helmikuun tietojen mukaan eniten dieselpolttoaineella varustettujen autojen ilmoituksia julkaistiin valkoisena, mustana, harmaana, hopeanharmaana ja punaisena. Eniten mainoksia edelliseen kuukauteen verrattuna olevat autot ovat vuodessa nuorempia, ja johtoasema oli vuonna 2016 malliautomainonnassa.

Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

 

Kaikista ilmoituksista 37% ajoneuvoista oli 0-100 tuhannen kilometrin etäisyydellä. 25,4% automainoksista saatettiin myyntiin välillä 50.000 100.000 - XNUMX XNUMX TL.

Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

Sahibinden.com-sivuston mainosministerit olivat kiinnostuneita helmikuussa enimmäkseen Renault-, Volkswagen-, BMW-, Mercedes-Benz- ja Fiat-autoista.

Käytettyjen autojen hintojen lasku jatkuu

Ajoneuvot tarkastettiin enimmäkseen klo 22–00 yöllä, mutta keskimääräinen mainosten katseluaika oli 23 minuuttia.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar