Julkisten kulkuneuvojen desinfiointi koko päivän İzmirissä

Izmirin julkisen liikenteen ajoneuvojen desinfiointi koko päivän ajan
Izmirin julkisen liikenteen ajoneuvojen desinfiointi koko päivän ajan

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta lisäsi 2. maaliskuuta alkanutta 'hallittua normalisointiprosessia' julkisten liikennevälineiden puhdistus- ja hygieniatöitä. Linja-autoissa, laivoissa, metro- ja raitiovaunuautoissa; Desinfiointitutkimuksia, joita tehdään koko päivän vesipohjaisilla puhdistusaineilla, jotka eivät vahingoita ihmisten ja ympäristön terveyttä, on tehty huolellisesti kuukausien ajan osana pandemian torjuntaa. Siivous- ja hygieniatoiminnot jatkuvat samalla herkkyydellä İZBANissa, jota hoitaa TCDD-Metropolitan-kumppanuus.

Pandemian torjunnassa "hallittu normalisointiprosessi" alkoi sisäasiainministeriön 2. maaliskuuta tekemän päätöksen jälkeen. Sosiaalinen elämä palautui julkisen sektorin joustavan työn päättyessä, siirtyessä joidenkin luokkien kouluissa kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen, yli 65-vuotiaille kansalaisille asetettujen rajoitusten lieventämisellä ja ruokapalvelupaikkojen avaamisella, vaikkakin rajoitettu. Tämä vilkkaus İzmirissä lisäsi myös julkista liikennettä käyttävien ihmisten määrää jopa 30 prosenttia. ESHOTin lisäksi İZULAŞ, Metro, Raitiovaunu ja İZDENİZ, jotka ovat sidoksissa İzmirin pääkaupunkiseudun kuntaan, İZBAN, jota operoidaan TCDD-Metropolitan Municipality -kumppanuuden kanssa, on lisännyt välitöntä ja päivittäistä hygienia- ja desinfiointitoimintaansa kansanterveyden suojelemiseksi.

Puhdistus jokaisen kerran

ESHOT- ja İZULAŞ-linja-autot puhdistetaan viruksista ja bakteereista vesipohjaisilla puhdistusaineilla, jotka eivät vahingoita ihmisten ja ympäristön terveyttä, sekä matkojen jälkeen että päivän lopussa autotallissa. Metro-vaunut ovat Fahrettin Altay -asemalla; Karşıyaka Raitiovaunuautot desinfioidaan Alaybey-pysäkillä ja Konak-raitiovaunuautot Halkapınarin pysäkillä, yksityiskohtiin asti jokaisen matkan jälkeen ja päivän lopussa. İZDENİZissä matkustaja-alukset, autolautat ja laiturit puhdistetaan jatkuvasti päivällä. Päivän lopussa yövuorossa työskentelevä siivoushenkilöstö desinfioi kaikki alukset ja laiturit ja valmistautuu seuraavaan päivään. TCDD-Metropolitan -yhtiön ylläpitämillä İZBAN-junayksiköillä asemat desinfioidaan säännöllisesti, ja ne puhdistetaan säännöllisesti päivittäin. Juna-ovet avautuvat automaattisesti kosketuksen vähentämiseksi.

Mask-etäisyys-hygieniavaroitus

Kaikkien kuljetusajoneuvojen rutiinipuhdistus- ja desinfiointitoimintojen lisäksi matkojen määrää lisättiin, jotta minimoidaan erityisesti aamu- ja ilta-aikoina koettava intensiteetti. Vaikka matkustajat eivät pääse ajoneuvoihin, asemille ja laitureille ilman naamiota, käsien desinfiointilaitteita käytetään myös aktiivisesti. Naamiot, etäisyys- ja hygieniavaroitukset tehdään toistuvilla ilmoituksilla siirtokeskuksissa, asemilla ja laitureilla.

Mukana on myös HES-kooditarkistus

Toisaalta presidentin asetuksen ja sisäasiainministeriön kiertokirjeen mukaisesti julkisten liikennevälineiden kyytiin voidaan käyttää vain HES-koodeja sisältäviä Izmirim-kortteja. Kiitos sähköisen maksujen keruujärjestelmän välittömän yhteyden terveysministeriön tietokantaan, potilaiden tai puhelinluetteloiden kansalaiset tunnistetaan välittömästi. Nämä ihmiset eivät ole sallittuja joukkoliikenteessä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar