Julkisen liikenteen lauantaijärjestely Izmirissä

Izmir Eshot -metro raitiovaunu izdeniz ja izbana lauantaina
Izmir Eshot -metro raitiovaunu izdeniz ja izbana lauantaina

Lauantaisin ulkonaliikkumiskiellon päättyessä julkista liikennettä muutetaan Izmirissä. ESHOT-, Metro-, raitiovaunu-, İZDENİZ- ja İZBAN-matkataajuuksia lisätään.TCDD-Metropolitan-kumppanuus İZBAN julkisten liikenneorganisaatioiden ESHOTin, İzmirin metron, İzmirin raitiovaunun ja İzmir Metropolitan Municipalityin kanssa sidoksissa olevan İZDENİZin kanssa; Se lisää matkoja lauantaisin, kun ulkonaliikkumiskielto on ohi.

ESHOT-linja-autot

ESHOT-pääosaston bussit liikennöivät 317 linjalla lauantaisin. Lentoja 21.00 linjalle jatketaan sunnuntaisin klo 05.00-146, jolloin ulkonaliikkumiskielto tulee voimaan. Yksityiskohtainen aikataulu, http://www.eshot.gov.tr voidaan nähdä osoitteessa.

Metro, raitiovaunu, nostalginen raitiovaunu

Lauantaina metro on 06.00 minuutin välein klo 07.00-20.30 ja 21.00-7,5; 07.00 minuutin välein aikavyöhykkeellä 20.30-6; Se pidetään 21.00 minuutin välein klo 00.20-30. Se jatkuu 06.00 minuutin välein klo 00.20-30 sunnuntaisin. Yksityiskohtainen aikataulu, http://www.izmirmetro.com.tr voidaan nähdä osoitteessa.

Raitiovaunulinjoilla on lauantaisin klo 06.00-21.00, Konak-raitiovaunulla 7,5 minuutin välein; Karşıyaka Raitiovaunulla se pidetään 10 minuutin välein. Klo 21.00-00.20 välillä lennot molemmilla linjoilla ovat 30 minuutin välein. Sunnuntaisin on matka 06.00 minuutin välein klo 00.20-30 molemmilla linjoilla. Yksityiskohtainen aikataulu, http://www.tramizmir.com voidaan nähdä osoitteessa.

Nostalginen raitiovaunu, joka palvelee Birinci Kordonissa, kulkee 12.00 minuutin välein lauantaisin klo 18.00-30; sunnuntaisin hän ei tee mitään retkiä.

IZDENIZ lennot

Lauantaisin İZDENİZ-alusten aikataulut ovat Bostanlı- normaalin viikonlopun aikataulun mukaisesti.Karşıyaka-Mansion; Bostanli-Karşıyaka-Passport-Alsancak ja Karşıyaka-Karantina-Göztepe-Üçkuyular-linjat tehdään renkaan muodossa. Linjalla Bostanlı-Üçkuyular-Bostanlı säännölliset autolauttaretket jatkuvat klo 08.00. Sunnuntaisin, kun ulkonaliikkumiskielto jatkuu, autolautta ei toimi; Bostanli-KarşıyakaKonak-linjalla tulee olemaan yhteensä viisi lentoa. Yksityiskohtainen aikataulu, http://www.izdeniz.com.tr voidaan nähdä osoitteessa.

İZBAN-ohjelma

İZBANissa, jota hoitaa TCDD-Metropolitan-kumppanuus, arkipäivän lentoaikataulu jatkuu lauantaisin. Lisälentoja viikon aamu- ja ilta-aikoina ei tehdä lauantaisin. Sunnuntaina lennot Izbanissa jatkuvat 24 minuutin välein. Yksityiskohtainen aikataulu, http://www.izban.com.tr voidaan nähdä osoitteessa.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar