Istanbulin yliopisto Cerrahpaşa rekrytoi 30 vakituista työntekijää

istanbul yliopiston cerrahpasa
istanbul yliopiston cerrahpasa

Istanbulin yliopiston Cerrahpaşan rehtori, hakijat, jotka täyttävät pyynnön vaatimukset, 5 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta İŞKURin maakunnan osastoilta / palvelukeskuksista, palvelupisteistä tai  esube.iskur.gov.t on voi hakea kirjautumalla työnhakija-linkkiin heidän Internet-osoitteensa kautta TR-tunnuksellaan ja salasanallaan Hakemuksia jatketaan hakemusten jättöpäivää seuraavan ensimmäisen työpäivän loppuun.Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Vain yksi pyyntö hyväksytään sen työnhakijan mieltymyksen mukaan, jonka hakupäivät ovat päällekkäisiä ja jotka täyttävät useamman kuin yhden saman julkisen laitoksen ja organisaation työvoiman kysynnän.

Hakijoiden hakemukset, jotka täyttävät työntekijän vaatimukset liitännäistutkinnon ja perustutkintotason tasolla, pyynnön ehdot ja jotka ovat saaneet vähintään 60 pistettä hakemuksen julkaisuhetkellä voimassa olevasta asiaankuuluvasta KPSS-pistetyypistä, hyväksytään. Pistekynnystä ei haeta vammaisten, entisten vankien ja / tai työntekijöiden hakemuksista, jotka ovat loukkaantuneet terrorismin torjunnassa tavalla, jota ei pidetä pätemättömänä terrorismin torjunnassa, ja se riittää näiden henkilöiden on tullut KPSS: ään. Ura-ammattihakemuksiin hakevien vammaisten hakijoiden hakemukset hyväksytään kuitenkin, jotka ovat saaneet vähintään 60 pistettä kyseisessä KPSS-pistetyypissä.

Ensisijaiset hakijat, jotka hakevat pyyntöjä, valitsevat luettelon, jota he käyttävät merkitsemällä hakemuksen aikana. Hakemuksen määräajan jälkeen luettelon muutospyyntöjä ei hyväksytä.

Alkaen KPSS: n piiriin kuuluvien työntekijöiden vaatimuksiin hakeneiden työnhakijoiden ja ensisijaisten ehdokkaiden paremmuudesta alkaen vanhimmista päivätyistä asiakirjoista, lopullisista luetteloista, jotka eivät ylitä nelinkertaista avoimien työpaikkojen ja viisinkertaisten lukumäärää uramarkkinoilla olevista avoimista työpaikoista, vanhimmista päivämääristä peräisin olevista asiakirjoista alkaen, ehdokkaat lähetetään tenttiin julkisille laitoksille ja organisaatioille.
Kaikki työnhakijat ja prioriteetit, jotka hakevat arvonnan piiriin kuuluvia pyyntöjä, lähetetään arvontaan pyytävälle julkiselle laitokselle ja organisaatiolle.

Arpajaisten työvoimahakemuksissa, joissa rekrytoitavat työntekijät, määrittää vain notaari-erä, alkuperäinen ja vaadittujen korvaavien ehdokkaiden lukumäärä kaikkien hakijoiden avoimien työpaikkojen lukumääränä prioriteetti mukaan luettuna niistä, määritetään suoraan arpajaisten tuloksena.

Siitä, täyttävätkö hakijat, jotka ovat tehneet hakemuksen luetteloihin hakemalla vaatimuksia, vaaditut ehdot koulutustausta, kokemus, ensisijainen asema, ammattitodistus, vieras kieli

vaatimus jne. He toimittavat asiakirjansa pyynnön esittäneille julkisille laitoksille ja organisaatioille. Asiakirjojen jättöpäivä ja -paikka ilmoitetaan ehdokkaille henkilöstöilmoituksessa tai julkisen laitoksen ja organisaation verkkosivustolla. Ne, jotka eivät pysty dokumentoimaan asemaansa tai antamaan vääriä lausuntoja, poistetaan luetteloista, ja muut luettelossa olevat henkilöt voidaan sisällyttää heidän paikkoihinsa.

Ehdokkaat, jotka voivat suorittaa kokeen, jossa ilmoitetaan kokeen päivämäärä, aika ja paikka, ilmoitetaan työntekijöitä rekrytoivan julkisen laitoksen ja organisaation verkkosivustolla. Tämä ilmoitus hyväksytään ilmoitukseksi, eikä lisäilmoitusta tehdä ehdokkaiden osoitteeseen postitse.

Niistä, joilla on etuoikeus, poistetaan ne, jotka eivät vastaa haettuun pysyvään tai tilapäiseen työvoiman kysyntään ylivoimaisia ​​esteitä lukuun ottamatta, eivät tee tenttiä, kieltäytyvät työstä tai työskentelevät julkisella sektorilla. etuoikeudesta.

Julkisten laitosten ja järjestöjen työntekijähakemuksissa tehdyissä hakemuksissa otetaan huomioon osoitepohjaiseen väestörekisterijärjestelmään rekisteröityjen henkilöiden ensimmäinen asuinosoite. Piirin, maakunnan tai aluetasolla julkaistujen työntekijöiden vaatimusten hakuaikana asuinpaikkaansa paikkaan, jossa kysyntä tyydytetään, siirtyvien ehdokkaiden hakemuksia ei hyväksytä. Asuinpaikkamuutoksen osalta rekisteröintipäivä väestöosastossa otetaan huomioon osoitepohjaisen väestörekisterijärjestelmän kautta tehdyn kyselyn perustana. Jos hakijat, jotka muuttavat oleskelulupaa hakemuksen täyttämispaikassa, toimittavat väestöosastoilta saatavan osoitetietoraportin viranomaisyksikölle hakuaikana, hakemus tehdään asianomaiselle työvoimahakemukselle.

İŞKURilla ja pyynnön esittävillä julkisilla laitoksilla ja järjestöillä on oikeus ryhtyä oikeustoimiin vääriä asiakirjoja tai ilmoituksia antajien hakemuksen kumoamiseksi ja rekrytointiprosessin peruuttamiseksi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar