Henkeäsalpaava pelastusliikunta Eyüp Piyer Loti -köysiradalla

Henkeäsalpaava pelastusharjoitus Eyup Pierre Loti -köysiradalla
Henkeäsalpaava pelastusharjoitus Eyup Pierre Loti -köysiradalla

Istanbulin palokunnan suorittama Eyüp-Piyer Loti (TF2) -köysiradan pelastusharjoittelu lopetti hengityksen.Istanbulin palokunnan suorittama Eyüp-Piyer Loti (TF2) -köysiradan pelastusharjoittelu lopetti hengityksen. Metro Istanbulin hätätiimit tukivat myös harjoitusta.

Istanbulin palokunta jatkaa harjoituksiaan kaikenlaisia ​​katastrofeja ja hätätilanteita vastaan. Mahdollisen juuttumisen sattuessa Metro Istanbul ja Istanbulin palokunta tekivät yhteisen pelastusharjoituksen köysiradalla Eyüp - Piyer Loti (TF2).

Samalla kun Metro Istanbulin hätäjoukot antoivat teknistä tukea, Istanbulin palokunnan pelastusryhmät suorittivat evakuointiharjoituksen. Köysiratajärjestelmät ovat turvallisimpia kuljetusmuotoja. IMM pyrkii kuitenkin jatkuvasti kehittämään vaihtoehtoisia evakuointimenetelmiä mahdollisen maanjäristyksen tai myrskyn sattuessa tapahtuvan vian sattuessa.

Tämän harjoituksen avulla yksiköiden välinen koordinointitaso ja pelastusryhmien tekninen suorituskyky kasvoivat.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar