Fıratin yliopisto rekrytoi 112 terveydenhoitohenkilöstöä

firat-yliopisto
firat-yliopisto

Fıratin yliopiston rektoraatin julkaiseman ilmoituksen avulla ilmoitettiin, että palvelukseen otetaan 112 sopimussuhteista terveydenhoitohenkilöstöä. Lain nro 657 4 / B §: n mukaan sopimussuhteinen terveydenhuollon henkilöstö otetaan palvelukseen nimitettäväksi yliopistolliseen sairaalaan, hammaslääketieteelliseen tiedekuntaan, eläinlääketieteellisen tiedekunnan eläinsairaalaan ja kokeelliseen tutkimuskeskukseen KPSS (B) -ryhmän perusteella pisteytysjärjestys, ja asianomaisten palkkiot katetaan erityisestä budjetista.Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

1 - Ehdokkaille haetaan edellä mainittuja erityisehtoja ja seuraavia lain 657 §: ssä mainittuja yleisiä ehtoja.

Yleiset ehdot

  • a) Turkin kansalainen
  • b) ei pidä riistää julkisilta oikeuksilta,
  • c) Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määritellyt määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petos, jota ei tuomita konkurssirikoksista, tarjouksen takila, takila teon toteuttaminen, rikoksesta peräisin olevan omaisuuden peseminen tai salakuljetus,
  • d) miesehdokkaiden on täytynyt suorittaa aktiivinen tehtävä tai vapauttaa tai lykätä asepalvelusta,
  • e) ilman fyysistä tai henkistä sairautta, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti, sanotun kuitenkaan rajoittamatta lain nro 657 53 §: n säännöksiä,

2 - Niistä, jotka työskentelevät missä tahansa laitoksessa 4 / B-sopimuksella; Vähintään vuosi on kulunut irtisanomispäivästä, jos laitokset irtisanovat sopimukset palvelusopimuksen periaatteiden rikkomisen vuoksi tai sopimus irtisanotaan yksipuolisesti sopimuskauden aikana lukuun ottamatta lainsäädännössä mainittuja poikkeuksia ,

3- Kun olet suorittanut vuoden 2020 KPSS (ryhmä B) -tentin, lukuun ottamatta apteekkari,

4- Ei ole vanhuus- tai vanhuuseläkettä missään sosiaaliturvalaitoksessa.

Levitysmenetelmä, paikka ja aika

1 - Sovellukset http://personelilan.firat.edu.tr/ tehdään online-hakujärjestelmän kautta. Ehdokkaat http://personelilan.firat.edu.tr/ Kirjautumalla sisään osoitteeseen heidän on ladattava kaikki tarvittavat asiakirjat haluamaasi sijaintiin ja saatettava hakemus loppuun. Hakemukset, joiden hakuprosessia ei ole saatu päätökseen järjestelmässä, katsotaan virheellisiksi.

2 - Hakemuksia ei tehdä henkilökohtaisesti tai postitse, jos hakija on tällä tavoin hakemuksessa, hakemus katsotaan pätemättömäksi.

3- Ehdokkaat voivat hakea vain yhtä ilmoitetuista tehtävistä, mutta eivät voi hakea useampaa kuin yhtä paikkaa.

4 - Ehdokkaiden koulutustaso otetaan korkeakoulutuksen tietojärjestelmän verkkopalvelujen kautta, ja jos hakijat eivät sovi ensisijaisessa asemassa olevien koulutusohjelmien kanssa, hakuprosessia ei tehdä.

5- Ehdokkaiden KPSS-pisteet, vuosi ja pisteet saadaan OSYM-verkkopalvelujen kautta, ja jos KPSS-pisteet ja vuosi eivät sovellu ensisijaiseen tehtävään, hakemusta ei käsitellä.

6- Duty / Service -todistus vaaditaan vain hakijoilta, jotka hakevat ammattikokemusta vaativiin tehtäviin. Näihin tehtäviin hakevat skannaavat ja lataavat virka-asiakirjan, jonka ylilääkäri, apulaislääkäri tai sairaalan johtaja on allekirjoittanut ja jonka he saavat kolmannen vaiheen julkisten sairaaloiden päälääkäriltä, ​​joissa he työskentelivät.

7 - Hakumenettelyt voidaan tehdä 15 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä.

8 - Niiden hakemukset, joiden on todettu antaneen väärät asiakirjat hakuprosessin aikana tai jotka ovat tehneet ilmoituksen tai toimittaneet puutteelliset asiakirjat, ja niiden hakemukset, jotka eivät toimita pyydettyjä asiakirjoja, katsotaan pätemättömiksi ja heidän sopimuksensa peruutetaan, vaikka he on tehty.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar