Ergan Mountain -hiihtokeskus saa nimeä investoimalla 2,1 miljoonaa liiraa

Erganin vuoren hiihtokeskus tekee itselleen nimen miljoonan liiran investoinnilla
Erganin vuoren hiihtokeskus tekee itselleen nimen miljoonan liiran investoinnilla

Ergan Mountain -hiihtokeskus tekee nimensä investoimalla 2,1 miljoonaa liiraa; "Ergan Ski Time" -nimisen hankkeen pöytäkirja, jolla on oikeus saada tukea Koillis-Anatolian kehitysviraston "Alakohtaisen kilpailukykyinfrastruktuuriohjelman parantamisen" puitteissa ja jonka toteuttaa Erzincanin maakunnan erityishallinto, allekirjoitettiin.KUDAKAn pääsihteeri Oktay Güven ja Erzincanin maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Yaşar Felekoğlu osallistuivat KUDAKA Erzincan -sijoitustukitoimistossa pidettyyn allekirjoittamiseen.

"Ski Time in Ergan" -hanke 12 km päässä kaupungin keskustasta, lentokenttä 13 minuutin päässä ja Turkista 12 km laskettelurinteitä pisin erotuksella siitä, että se on yksi fyysisen infrastruktuurin kehittämisen radoista Erkanin hiihtokeskus, ja antamalla uuden sysäys talvimatkailulle Yhdessä sen tarkoituksena on elvyttää talviturismi Erzincanissa.

Kiitoteitä on tarkoitus käyttää tehokkaammin hankkeen toteuttamiseksi suunnitellun lumiradan valmisteluajoneuvon kanssa, pitää lumiradat aina valmiina ja luoda laadukas maa.

2,1 miljoonaa TL projektista, jonka kokonaisinvestointimäärä on 1,5 miljoonaa TL, toimittaa KUDAKA.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar