ASELSAN tuo 50 kykyä kotiin kahden viime vuoden aikana

Aselsan jäädytti lahjakkuuden kahden viime vuoden aikana
Aselsan jäädytti lahjakkuuden kahden viime vuoden aikana

Ulkomailla työskentelevät kykymme tuovat kokemuksensa maahamme ASELSANin kanssa. Turkin "Trust Technology that" ASELSAN terveydenhuollosta kuljetusalalle, viimeisimmällä tekniikalla, joka on kehitetty eri sektoreilla puolustus- ja avaruusteknologiaan, kasvaa jatkuvasti kansallisten ja kriittisten tuotteiden kanssa; valaisee edelleen maamme tulevaisuutta.Turkin teknisen matkan sijainti, joka on yksi tärkeimmistä sidosryhmistä ja osaavista työntekijöistä, on ASELSANin lähde tulevaisuuden menestyvälle kasvutarinalle. Turkin pätevimmät insinöörit ja asiantuntijoiden kanssa työskentely vakaudessa väittivät, että ASELSAN, joka alkoi vuonna 2006, Turkki-Reverse Brain Drain -ohjelma asui ulkomaille useista syistä, pyrkii tarjoamaan uudelleen päteviä henkilöresursseja maassamme. Kahden viime vuoden aikana maahamme on palattu 50 kykyä, ja maallemme on tarjottu mahdollisuus kehittää arvokkaita kokemuksiaan ASELSANissa.

ASELSAN Vuodesta 2020 lähtien projektin uusi nimi, Next Big Move to Turkey, vaatii edelleen katon alla. Uusittu sisältö ja työ kriittisten projektien parissa Next Big Move to Turkey -ohjelmaan hakuprosessin kautta omien ideoiden toteuttamiseksi ja tarjoaa merkittävän mahdollisuuden tulevaisuuteen, kuten sosiaalisten kokemusten hyödyntäminen.

ASELSAN hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Prof. DR. Haluk silmälääketieteen mukaan Seuraava iso siirto Turkkiin liittyvien ohjelmien mukaan: "Tämä ohjelma ulkomailla Turkista lähtevät tai pätevät henkilöstöresurssit jatkavat opintojaan ulkomailla, meillä on lupa ylittää maamme saaminen. Näiden ystävien palauttamisen lisäksi haluamme heidän jakavan maailmanlaajuisia kokemuksiaan osallistumalla kriittisiin projekteihin, jotka vievät maamme ylempiin liigoihin, ja jakamaan globaalit kokemuksensa joukkuetovereilleen.

Päällystämme tietä näille ystäville, että he eivät palaa ja aloittavat kaiken tyhjästä, vaan vievät ASELSANia eteenpäin sekä kulttuuri- että liike-elämän kurinalaisuudessa. Kuuntelemme heitä, kasvamme heidän kanssaan. Uusi yhdessä
Se ei putoa mereen kehittämällä ideoita, tarjoamalla joustavan ja ketterän työympäristön. Odotamme niiden olevan suurten muutosten laukaisijoita kuin valtava aalto omassa meressä.

ASELSAN on nyt globaali tuotemerkki. Teemme työtä, valmistamamme tuotteet ovat jo ylittäneet rajat. Tuleville vuosille on paljon suurempia ja yllättäviä projekteja ja kehityksiä. Haluamme kirjoittaa tämän tarinan kanssasi. On hienoa olla rinnalla tällä matkalla, todistaa tämä muutos. Tule ja käytä kykyjäsi ja kokemustasi tähän ylpeyteen, joka leviää maastasi maailmaan. ehdokkaita voi olla nopea ja helppo hakea verkkosivuston kautta osoitteessa nextbigmovetoturkiye.aselsan.com.t, viimeisimmät tiedot ohjelmasta ja ASELSANista voivat silti saada tämän verkkosivuston kautta.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar