Yli 65-vuotiaat ja alle 20-vuotiaat voivat käyttää julkista liikennettä Antalyassa

Yli ikäiset ja alle ikäiset voivat käyttää julkista liikennettä Antalyassa
Yli ikäiset ja alle ikäiset voivat käyttää julkista liikennettä Antalyassa

Antalyan kuvernöörin maakunnan hygieniakomitean päätöksen mukaisesti yli 65-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden kansalaisille asetettu rajoitus käyttää julkisia liikennevälineitä Antalyassa poistettiin. Yli 65-vuotiaat ja alle 20-vuotiaat voivat käyttää julkista liikennettä tästä päivästä lähtien.Antalyan kuvernöörin päätöksen mukaisesti julkinen liikenne kiellettiin 15-vuotiaasta ja alle 2021-vuotiaasta 65. tammikuuta 20 alkaen koronavirustoimien puitteissa Antalyassa. Uusien hallittujen normalisointitoimenpiteiden puitteissa sisäasiainministeriön julkaisemalla kiertokirjeellä rajoitettiin julkisen liikenteen käyttöä yli 65-vuotiaille ja alle 20-vuotiaille kaupunkeihin, joissa riski oli pieni, keskisuuri ja korkea. , nostettiin. Korkean riskin ryhmään kuuluvassa Antalyassa yli 65-vuotiaat ja alle 20-vuotiaat voivat käyttää julkista liikennettä 5. maaliskuuta 2021 (tänään).

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar