Turkin rautatievuonna 2020 viennin määrä kasvoi 35

Vientivuoden lisääntyessä rautatiekuljetukset he turkijiinia
Vientivuoden lisääntyessä rautatiekuljetukset he turkijiinia

Liikenteen TCDD: n pääjohtaja Hasan Pezük, Turkin ääni 22. helmikuuta 2021, "Kotimaan juna" ohjelmasta oli vieraana.Pezük, kuljetamme lastia moniin Euroopan maihin, Iraniin, Georgiaan, Azerbaidžaniin, Kazakstaniin, Uzbekistaniin, Turkmenistaniin, Kirgisiaan, Venäjälle ja Kiinan kansantasavaltaan estojunien kautta maastamme Bakun-Tbilisi-Kars-rautatielinjalla.

”Kuljetimme 2019 miljoonaa matkustajaa vuonna 165. Jatkuvasti kasvava tavaraliikenteemme saavutti 2020 miljoonaa tonnia vuonna 30. "

TCDD Transport -liiketoiminnan johtaja Hasan Pezük kertoi rautateitse tapahtuvasta vientikuljetuksista ennen pandemiaa, että 23 tuhatta matkustajaa päivässä suurnopeusjunissa, 50 tuhatta päälinjalla / aluejunassa, 350 tuhatta matkustajaa Marmarayssa, 40 tuhatta matkustajat Başkentrayssa; Muistuttaen, että 170 tuhatta tonnia rahtia kuljetetaan 80 junalla päivässä: "Kuljetimme 2019 miljoonaa matkustajaa vuonna 165, jolloin pandemia ei koskenut meitä. Samoin jatkuvasti kasvavat rahtikuljetuksemme saavuttivat 2020 miljoonaa tonnia vuonna 30. " sanoi.

"2003 miljardin liiran investointi rautatiealalle vuodesta 171.6"

Viimeisten 18 vuoden aikana rautatiealalla on presidentti Recep Tayyip Erdoganin johdolla ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön johdolla edistytty kaikin tavoin merkittävällä tavalla rautatieprioriteettipolitiikassa, joka on keskeytymätön rautatie kaikkiin suuntiin Rautatieliikennealalle, johon on vuodesta 2003 lähtien investoitu 171,6 miljardia liiraa, Pezük huomautti, että luomalla pääkäytävä rautateiden tavaraliikenneprojektit asetetaan etusijalle, jotta voidaan lisätä kauttakuljetusmahdollisuuksia sekä kansallisesti että Euroopan, Aasian ja Lähi-idän välillä ja kehittää yhdistetty kuljetus:

"Marmaray Bosphorus Tube Crossing, BTK ja uusi aikakausi vientiliikenteessä rautasilkkitiellä on alkanut"

"Turkin saumaton rautatieliikenne mahdollistaa Marmaray Bosphorus -metroaseman, Kars-Tbilisi-Bakun rautatien ja aloitti Kiinan" One Belt One Road "-aloitteen hanke. Elämä hankkeen kanssa aloitti uuden aikakauden liikenteen viennissä Iron Silk Road."

"Kuljetamme rahtia tänään moniin Euroopan maihin, Iraniin, Georgiaan, Azerbaidžaniin, Kazakstaniin, Uzbekistaniin, Turkmenistaniin, Kirgisianiin, Venäjälle ja Kiinan kansantasavaltaan estojunien avulla maaltamme Bakun-Tbilisi-Kars-rautatielinjalla. Keskikäytävä tarjoaa maamme satamayhteyksien ansiosta myös merkittäviä mahdollisuuksia Aasian rahtiliikenteelle päästä Lähi-itään, Pohjois-Afrikkaan ja Välimeren alueelle. Lisäksi vientilähetyksemme, jotka suoritetaan yhdistetyllä kuljetuksella satamayhteydellä, jossa rautatie- ja merikuljetuksia käytetään yhdessä, ovat edelleen keskittyneet eri maihin. TCDD Tasimacilik AS: n pääosastona työskentelemme kollegojemme kanssa voidaksemme käyttää näitä mahdollisuuksia maallemme parhaalla mahdollisella tavalla. "

Kiinassa ja Turkissa on toistaiseksi ollut yhteensä 11 lohkokonttijunaa, E China from Turkey Pezük osoittaa, että kolme vientitrendiä on vielä, hän jatkoi sanomalla: "Kaksi ensimmäistä vientijunaa, joissa kodinkoneita kuljetetaan, kolmas vientijuna lihaboraksikuormamme Kaivos toimitettiin. Jälleen Baku-Tbilisi-Kars-rautatielinja Turkin ja Venäjän pääkaupungin Moskovan sisäpuolella. Juna lähetettiin ensimmäiseen kortteliin tai asennettu kodinkoneiden vientikontteihin. Näitä junia seuraa uudet junat. Tätä tarkoitusta varten olemme tehneet tiivistä yhteistyötä viejiemme kanssa. Haluan ilmaista onnellisuus ja ylpeys siitä, että BTK: n ja Iron Silk Road -kuljetusten kysyntä kasvaa. "

"Kuormat, Turkista Venäjälle 8 päivää, 12 päivää, Kiinasta Eurooppaan Kiinasta Turkkiin, saavuttavat 18 päivässä."

Kars-Tbilisi-Bakun rautatie ja Iron Silk Road, edullisempi, nopeampi, turvallisempi ja ilmasto edullisempi erittäin tärkeänä kansainvälisenä rautatiekäytävänä, koska esiin nousevat monet edut, Turkista Venäjälle lastaus 8 päivässä , Kiinasta Turkkiin 12 päivää Kiinasta Eurooppaan 18 päivää siitä, kun tiedot saapuvat Pezükiin, "Aasia ja tekemämme työ, ottaen huomioon mahdollinen taakka Euroopan toivomaiden kautta kulkevien rautatiekuljetusten kanssa, jotka haluamme tuoda Keski-maahan". hän sanoi.

Pezük, Turkki maassamme vastaamaan kasvavaan tavaraliikenteen kysyntään Euroopassa Euroopan suunnan välillä; Hän kertoi operoivansa tavararautajunia Bulgariaan, Romaniaan, Unkariin, Puolaan, Itävaltaan, Slovakiaan, Tšekkiin ja Saksaan. Nykyistä junaliikennettä on lisätty vastaamaan kasvavaa kysyntää ja uusia lohkorahtijunia on otettu käyttöön.

"Euroopassa on tapahtunut 2020 prosentin kasvu tavarankuljetusten suuntaan vuonna 25"

Toimitusjohtaja Hasan Pezük: ”Yksityisellä sektorilla kuorma-autojen korien kuljetus, mikä on kiinnostavaa Çerkezköy ja Çatalca. Euroopan tavaraliikenteessä saavutettiin 2020 prosentin kasvu vuonna 25. Kuorma-autojen korikuljetukset on tarkoitus aloittaa tänä vuonna eri kohteista. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin kollegojemme kanssa. " sanoi.

"Tavarankuljetus Afganistaniin ja Pakistaniin Iranin kautta"

Turkista on tulossa merkittävä voima Turkissa-Iranissa ja Turkki-Iranissa tavaraliikenteestä puhumisen suhteen, ja se alkaa Afganistanin ja Pakistanin pääjohtaja Pezükiltä: "Äskettäin rakennettu, olemassa oleva kapasiteetti ja kasvava nopeus Vanjärvi, Iranin lautan suuntaviivan käyttöönotto Se tarjosi erittäin tärkeän edun. Turkin ja Iranin siirto on kuluttanut miljoona tonnia tänä vuonna. Asianomaiset maat, joiden on tarkoitus kuljettaa rahtia Kiinaan Iranin kautta, jatkavat keskusteluja rautatieviranomaisten kanssa. Lisäksi rautatieyhteyden luomisen jälkeen Iranin ja Afganistanin välillä on tullut mahdollista kuljettaa Afganistaniin kauttakulkemalla Iran maaltamme organisaatioomme kuuluvilla vaunuilla. Suunnittelemme kulkemaan ensimmäisen junan tänä vuonna. Jälleen kerran Turkin talousyhteistyöjärjestön laajuus Iranin ja Pakistanin kautta jatkuu säännöllisten tavarajunien jatkamiseksi. " Hän puhui muodossa.

"Ihmisen kontaktiton kuljetus pandemiassa"

Pezük mainitsi, että rautatie ei keskeyttänyt tavaraliikennettä pandemiasta huolimatta ja että sen vaikutus maan talouteen kasvoi. ”Tässä prosessissa rautateille kulki merkittävä rahtivirta. Organisaatiomme on ryhtynyt tarvittaviin varotoimiin, ja kuljetus on aloitettu ilman ihmiskontakteja kaikissa rautatieportteissamme. Iranin ja Turkin raja-rautatievaunut, jotka perustavat desinfiointijärjestelmän, tarjoamme saapuvien ja lähtevien autojen desinfioinnin. Jos Iranin kauttakuljetuksen mahdollisuus siirtyisi Bakun-Tbilisi-Kars-rautatielinjalle, työskentelimme kuljettaaksemme ylimääräistä 3.500 XNUMX tonnia lastia päivässä BTK-linjalla kuljetettavaan olemassa olevaan lastiin. Georgian Ahılkelekin siirtokapasiteetin lisäksi perustimme mobiilinosturijärjestelmän siirtämään saapuva lasti Georgian raja-asemalla Canbazissa yhtiömme vaunuihin. " sanoi.

"Rautatieliikenteen tuotteiden ja määräpaikkojen moninaisuus lisääntyy"

Pezük antoi seuraavat tiedot rautateitse kuljetettavien tavaroiden moninaisuudesta: ”Enimmäkseen rautateitse; Etujen seurauksena eri alojen yhteydenpito tarjoten irtolastia, rakennusmateriaaleja, kaivoksia, monipuolista määränpäätä ja sopivaa vaunujen tuotantoa olemme mahdollistaneet myös erilaisten lastien kuljetuksen rautateillä. Laaja valikoima tuotteita, kuten kemialliset tuotteet, elintarvikkeet, puhdistusaineet, rauta ja teräs ja niiden tuotteet, jyvät, jyvät, elektroniikkatuotteet, kodinkoneet, autoteollisuuden tuotteet, tuoreet vihannekset ja hedelmät, on saavutettu.

"Rautateiden vientikuljetusten 2020 prosentin kasvu vuonna 35"

Pääjohtaja Hasan Pezük lopuksi: "Kun liikenne- ja infrastruktuuriministeriömme ilmoitti tavoitteestaan ​​tulla Turkin logistiseksi tukikohdaksi rautatieliikenteen investoinneilla, vähitellen kasvaa. Tämän seurauksena viejämme alkoi suosia rautatietä yhä enemmän. Voimme nähdä viennin 2020 prosentin kasvun vuonna 35 hyvänä indikaattorina tästä. Kuten me kaikki tiedämme, rautatieliikenne erottuu ja investoidaan maassamme, samoin kuin maailmassa, ympäristöystävällisellä, taloudellisella ja vähemmän öljyriippuvuudellaan. Yksitellen toteutettavien rautatiehankkeiden ansiosta sillä pyritään nostamaan rautateiden tavaraliikenteen osuus 2023 prosenttiin vuonna 10. Teemme kaikki suunnitelmamme näiden tavoitteiden mukaisiksi. " hän lopetti sanansa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset