Turkin suurin lasi on aloittanut terassin rakentamisen

turkiyenin aloitettiin suurimman lasiteran rakentaminen
turkiyenin aloitettiin suurimman lasiteran rakentaminen

Rumkalen lasiterassiprojekti, joka on myös yhteistyössä Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunnan kanssa, aloitettiin. Hankkeen odotetaan valmistuvan viimeistään kesäkuuhun 2021.Gaziantep, luonto, historia ja uskonnollinen matkailu viidessä muinaisessa Rumkalen kaupungissa, joka on tärkeä vetovoimakeskus Gaziantepin pääkaupungin kuvernoraatissa ja aloitti kumppanuushankkeiden rakentamisen Turkin suurimmalle lasiterassille. Lasiterassi, joka näkee Rumkalen kokonaan edestä, tarjoaa vierailijoilleen visuaalisen ilon, samalla kun alueen historiallinen rakenne näkyy paremmin. Hanke, joka rakennetaan laajemmalle 5 tuhannen 12 neliömetrin alueelle kuin muut esimerkit koko maassa, koostuu 441 neliömetristä lasiterassista sekä yksikerroksisesta ravintolasta 327 neliömetrillä, lippumyynnistä toimistot, 225 yksikköä 7 neliömetriä paikallisia tuotemyyntiyksiköitä, 25 henkilöautoa, 60 bussia sekä pikkubussi, pysäköintialue ja masjid, joiden kapasiteetti on 9 ajoneuvoa.

ŞAHİN: FIRAT-ALTA on meille suuri aarre

Gaziantepin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Fatma Şahin, joka kävi Rumkalessa katsomassa projektin paikan päällä, ilmoitti, että lasiterassin rakentaminen, joka tulee olemaan matkailun kannalta tärkeä paikka, sanoi: "Fıratin allas on suuri aarre meille. Kaupungista tulee vetovoima, ja lasiterassi valmistuu alueelle. Lasiterassin edessä on historiaa, sivilisaatiota ja maantiedettä. Itse asiassa on liian myöhäistä. Meidän oli esiteltävä tämä kauneus maailmalle aiemmin. Muuttamalla pandemian mahdollisuudeksi, nopeutimme toimintaa kaupungin hyväksi rajoituksen aikana. Ehkä lehti ei liikkunut kaupungissa epidemian aikana, mutta muutimme kaupungin rakennustyömaaksi. Meillä on vakavaa työtä kulttuurimatkailussa sisä- ja ulkopuolella. Rokotukset tehtiin, toivomme, että toivotamme ihmiset tervetulleiksi normaaliksi täällä Turkin suurimmalla lasiterassilla ", hän sanoi.

Presidentti Şahin totesi, että alueelle tulevat kävijät syövät küşleme-kebabia ja baklavaa Eufratia ja Rumkalea vasten ja sitten juovat menengiç-kahvia. Kun saavutamme tämän, saavutamme tavoitteemme. Tavoitteenamme on, että miljoonat ihmiset tulevat tänne. Tämä työ on myynninedistämistä ja kiinteistöliiketoimintaa. Toivottavasti teemme tästä vetovoiman keskuksen lyhyessä ajassa.

LASITERASSI TAVASTAA KAUNISTA ARKKITEHTUURIA JA KANSALAISIA

Gaziantepin kuvernööri David Gul, Turkin suurin lasiterassi, ilmaisisi: "Hanke, otamme käyttöön erittäin mukavan arkkitehtuurin kansalaiset vahingoittamatta luontoa. Rumkalen kauneuden tarkkailemiseksi rakennamme erittäin kauniin lasiterassin, josta voit nähdä linnan suoraan. Rakentamisemme on aloitettu ja valmistuu kesäkuussa. Tämän lasiterassin ominaisuus on, että se on 270 neliömetriä. Turkista tulee terassin suurin lasi. Teemme sen kauniilla arkkitehtuurilla vahingoittamatta luontoa. Samaan aikaan rakennamme vesiurheilukeskusta, jotta tänne tulevat ihmiset voivat tavata Fıratin ja harrastaa vesiurheilua. Toivon, että se valmistuu tänä vuonna. Projektissa on paikkoja, kuten pysäköintialueita ja myyntipisteitä. Hän pystyy vastaanottamaan vierailijoita tänä vuonna ”.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar