Trabzon Metropolitan Vision jatkaa hankkeiden allekirjoittamista

trabzon buyuksehir visio allekirjoittaa edelleen hankkeita
trabzon buyuksehir visio allekirjoittaa edelleen hankkeita

Trabzonin pääkaupungin kaupunginjohtaja Murat Zorluoğlu allekirjoittaa edelleen visioprojekteja kaupungin houkuttelevuuden lisäämiseksi. Presidentti Zorluoğlu, joka tunnistaa selvästi, mitä on tehtävä alusta alkaen, ja tehostaa työtään tähän suuntaan, saa kaikkien segmenttien arvostuksen ilmoitetuilla hankkeilla.Pormestari Zorluoğlu, joka ei jättänyt ovea Ankarassa Trabzonin ansaitseman palvelun saamisen yhteydessä, osoittaa eron sosiaalisen kunnan ymmärryksestään. Zorluoğlu huolehtii projektien tutkimisesta paikan päällä aina kun mahdollista ja kuuntelee niiden ongelmia ja vaatimuksia jättämättä kauppiaita ja kansalaisia ​​hetkeksi yksin. Trabzonin kansalaiset ilmaisevat myös monilla alustoilla olevansa erittäin tyytyväisiä saadessaan tavoitettavan presidentin, joka on jatkuvasti yhteydessä heidän kanssaan. Koronavirusepidemiasta huolimatta presidentti Zorluoğlu, joka ei hidastanut työtahdia hetkeksi, antoi julkilausumia, joissa kerrottiin yleisölle Trabzonin kasvulle ja kehitykselle tehdyn työn viimeisimmistä vaiheista kaikilla aloilla.

Ensinnäkin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Murat Zorluoğlu aloitti puheensa kiittämällä presidentti Recep Tayyip Erdoğania hänen tuestaan ​​Trabzonissa toteutetuille hankkeille ja sanoi: "Meille on erittäin tärkeää tuntea presidenttimme tuki siinä vaiheessa, kun ymmärrämme hankkeita. Olemme iloisia siitä, että hän on aina kanssamme antamassaan ohjeissa Trabzoniin ja Mustanmeren alueelle tehtäviin investointeihin. Haluan kiittää sydämellisesti tasavallan presidenttiä. Ympäristö- ja kaupungistumisministerimme Murat Kurum, sisäministeri Süleyman Soylu, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu, teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, nuoriso- ja urheiluministeri Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ulkoministeri Maa- ja metsätalousministeri Bekir Pakdemirli, haluan kiittää Zehra Zümrüt Selçukia, perhe-, työ- ja sosiaaliministeriämme sekä Trabzonin varajäsenitämme ja arvokkaita byrokraatteja.

MEISTÄ ON KAUPUNKIEN AUTO

Presidentti Zorluoğlu totesi, että linja-autoasemakysymys oli vaalityön aikana saamiensa valitusten kärjessä, ja sanoi: "Linjaliikenteen linja-autoasema oli tärkeä ongelma, josta on tullut kaupungin vuotava haava viime vuosina. Vaikka nykyinen linja-autoasema ei pystynyt vastaamaan tarpeeseen, se ei sopinut Trabzonille ulkonäöltään. Linja-autoaseman kunnostus 40 vuotta sitten kuului vaalilupauksiimme. Heti kun aloitimme virkansa, määritimme sijainnin. Siirtämme linja-autoaseman nykyiseltä sijainnilta alueelle, jolla Galericiler-sivusto ja tiedetehtaamme sijaitsevat. Tässä vaiheessa saimme päätökseen projektityömme, joka on ensimmäinen askel tehdä kaupungin arvoinen terminaali, ja teimme sen tarjouksen. Se on erittäin tärkeä projekti Trabzonille. Se tuo lisäarvoa alueelle, uusi bussiterminaali, jota Trabzon on odottanut jo vuosia, antaa kaupungille selkeän ilmeen erittäin modernina teoksena. "Olemme siirtymässä avaamaan uuden linja-autoaseman vuoden 2022 alussa", hän sanoi.

GANİTA-FAROZ-HANKKEEN TOTEUTTAMINEN 1 VUOSI

Presidentti Zorluoğlu sanoi arviolta odotetusta Ganita-Faroz-projektista: "Ganita-Faroz-projekti kuuluu visioihimme, joihin kiinnitämme suurta merkitystä. Ganita oli aikoinaan yksi Trabzonin tärkeimmistä ahdista. Se on ollut vähän tyhjäkäynnissä pitkään. Haluamme tuoda Ganitan takaisin kaupunkiin ja tehdä siitä paikan, jossa trabzonilaiset voivat levätä, viettää aikaa ja tavata merta. Se on ollut projekti, jonka parissa olemme työskennelleet vuoden ajan ja tehneet kovasti töitä. Projektimme tarjous, joka maksaa noin 70 miljoonaa liiraa, tehtiin. Aiomme aloittaa työskentelyn maaliskuun alussa. Haluamme luoda hyvin erilaisen määränpään Ganitasta Faroziin vuoden kuluessa. Teemme laitureita kansalaisillemme ja amatöörikalastajillemme ja innovatiivisia sovelluksia lapsillemme ja nuorillemme. Ganitasta Faroziin rakentamamme kävely- ja pyöräilyreitit yhdistyvät Farozin jälkeen olemassa olevaan akseliin Beşirliin asti. Tavoitteenamme on, että muut kaupunkilaiset menevät Ganitasta Akyazı-stadionille polkupyörällä, rullalaudalla ja rullaluistimilla. Tämä tärkeä projekti, joka antaa suuren panoksen kansalaisten sovintoon rannalla, on jo hyvä Trabzonille ”.

UUSI KERamiikka on rakennettu

Tarjoten tietoa Çömlekçin alueen kaupunkien muutostöistä, jotka ovat olleet pitkään esillä Trabzonissa, pormestari Zorluoğlu sanoi: "Olemme edistyneet hyvin Çömlekçissä. Uusi projekti valmisteltiin Çömlekçille varajäsenten tuella ja Ortahisarin kaupunginjohtajan avustuksella. Ensimmäisen vaiheen projektista tehtiin tarjous, toimitettiin työmaat ja tehtiin sopimus. Aloitimme rakentaa upouuden Çömlekçi-korttelin 1 hehtaarin alueelle Çömlekçin itäosaan. Tähän osaan rakennetaan 2,3 asuntoa ja 106 työpaikkaa. 20. vaiheen työmme jatkuvat täydellä nopeudella. Lunastusmenettelyjen puitteissa olemme sopineet joidenkin kiinteistönhaltijoidemme kanssa ja teemme sopimuksen joidenkin kanssa pakkolunastusmenetelmällä. Tavoitteenamme on saada pakkolunastusprosessi päätökseen mahdollisimman pian ja tehdä tämän alueen projekti ja tarjous. Toivon, että uudella Çömlekçin alueella on ilme, joka lisää kauneutta Trabzonin kauneuteen lyhyessä ajassa.

YALINCAKIN RANGA ON VALMIS KESÄNÄ

Pormestari Zorluoğlu totesi, että he työskentelevät eri tavoin tuodakseen Trabzonin mereen, "Rakennamme rantaa Yalıncakiin. Ramada-hotellin itäpuolella on 900 metrin pinta-ala. Teimme tarjouksen rantaprojektiimme. Rannan ohella se on projekti, joka tuo lisäarvoa kaupunkiin, jossa on kävelyreittejä, pysäköintialueita, pysäköintialueita, pienimuotoisia ruokailu- ja juomapaikkoja. Tavoitteenamme on kouluttaa rantaa kesäkautta varten. Se on ensimmäinen Trabzonin ranta, jonka Metropolitan Municipality on rakentanut tällä tavalla. Kun se valmistuu, uskomme sen olevan hyvä palvelu, johon kansalaiset ovat tyytyväisiä ”.

URHEILUTEEMAINEN KANSALLINEN Puutarha AUKI MAALISKUU

Pormestari Zorluoğlu, joka antoi lausuntoja Ortahisarin kansallisen puutarhan töissä saavutetusta kohdasta, sanoi: "Trabzonissa pyrimme tarjoamaan Ortahisarin kansallisen puutarhan ensimmäisen vaiheen, jota rakennetaan ympäristöministeriön 62 julistuksella. Kaupungistuminen kansalaisten palvelukseen maaliskuussa. Ortahisarin kansallispuisto on arvostettu projekti Trabzonille. Alue, jolla Avni Aker -stadion sijaitsee, on erittäin tärkeä keskustamme kaupunki. Paikka, joka on kaikkien muistissa. Tästä syystä halusimme Trabzonin kansallisen puutarhan olla hieman enemmän urheiluteemaa, toisin kuin muut kansalliset puutarhat, ja jatkamme työtämme tähän suuntaan. "Kansalaiset voivat hyötyä urheiluteemaisesta kansallispuutarhasta 54 tuntia vuorokaudessa, 1 päivää viikossa."

TARJOAMME TRABZON-JÄÄLUISTELU JA LUISTELU

Korostaen, että he tekivät lisäyksiä Millet Garden -hankkeeseen pääkaupunkiseudun kunnana, pormestari Zorluoğlu sanoi: "Projektissa ei ollut pysäköintipaikkaa, sisällytimme hankkeeseen suljetun pysäköintialueen. Haluamme elävän puiston. Tästä syystä halusimme lisätä luistinradan, jota ei koskaan ollut Trabzonissa. Teemme sen rakentamisen nimellä Büyükşehir. Rakennamme synteettistä luistelurata 400 neliömetrille, se on pääosin valmis. Teemme myös 600 ramppia ja kulhomekanismia rullalautailua varten 8 neliömetrin alueella. Pyrimme tekemään tästä alueesta paljon houkuttelevamman lapsillemme ja nuorillemme. Toisaalta, kun taas Akçaabatin alueen kansakuntapuutarhaa tarjottiin kansalaistemme palvelukseen jonkin aikaa sitten, Vakfıkebirin piiriin on valmistumassa kansanpuutarha, jonka aihe on Vakfıkebir-leipä ”, hän sanoi.

KUVAN SAASTUMINEN POISTETTU

Tarjoten tietoja julkisivun kunnostusprojektista, joka on antanut uuden ilmeen Trabzonin neliön alueelle, pormestari Zorluoğlu sanoi: "Se oli mukava työ, joka sopii hyvin kaupunkiin. Olimme hyvin huolellisia. Teimme peruskorjauksen 13 rakennuksesta, joista 45 oli rekisteröity, aukion ympärillä, opasteet ja visuaalinen pilaantuminen poistettiin kokonaan. Historiallisia rakennuksia korjattiin ja nostettiin esiin. Pidin myös tuloksesta. Valaistus on myös valmis. Nyt historialliset rakennuksemme näyttävät kauniimmilta illalla. Sitten projektityöt Uzun Sokakin, Maraşin ja Kunduracılar Caddesin kanssa jatkuvat ”.

Se lisää kauneutta neliön kauneuteen

Esittämällä lausuntoja aukion kolmannen vaiheen töistä Zorluoğlu sanoi: "Aukion kolmannen vaiheen töiden monikerroksinen pysäköintihanke on saatu päätökseen ja olemme toteuttaneet sen tarjouksen. Aloitimme nykyisen İskenderpaşa-pysäköintialueemme jälleenrakennuksen, jonka yläpuolella on asuintilaa ja alapuolella noin 3 autoa. Kaivaukset ovat parhaillaan käynnissä. Tämä työ myös laajentaa huomattavasti kävelyalueita. Suljemme tämän alueen ajoneuvoliikenteelle. Kun rakennus-, käyttö- ja siirtomallilla toteutetut kolmannen vaiheen työt valmistuvat, ne lisäävät kauneutta Meydanin kauneuteen.

KAUPUNGIN KULJETUSSÄÄNNÖT

Pormestari Zorluoğlu korosti, että liikenteen pääsuunnitelma on liikennealan kaupungin kokoonpano, ja sanoi: "Kuljetusten pääsuunnitelma on yksi niistä töistä, joita olemme toteuttaneet Trabzonissa monien vuosien ajan. Sen tarjous tehtiin. Lähipäivinä allekirjoitamme sopimuksen ja aloitamme työn. Teemme tutkimuksen, joka sisältää kaupungin ja yliopistomme dynamiikan. Suunnitelman avulla Trabzonin kuljetustilannetta tutkitaan ja paljastetaan yksityiskohtaisesti tieteellisillä menetelmillä. Liikenteen pääsuunnitelma tuottaa todellisia ratkaisuja kaupunkimme kuljetusongelmiin monin tavoin. Siksi pidämme tätä projektia erittäin tärkeänä ”.

NAISTEN MATORAKENNUS NOSTAA NOPEASTI

Pormestari Zorluoğlu totesi, että he ovat purkaneet naisten aseman ja jälleenrakentaneet ne sen historiallisen rakenteen mukaisesti, "Naisten valtio on meille erittäin tärkeä projekti. Teimme tiivistä yhteistyötä museo- ja luonnonsuojelulautakunnan kanssa. Ajoittain rakennuksia syntyi, ja asianomaiset hallitukset tutkivat nämä rakenteet teknisesti. Tällä hetkellä ei ole ongelmia ja rakennusprosessi jatkuu nopeasti. Teemme kovasti töitä saadaksemme projektin, joka maksaa noin 15 miljoonaa liraa, lyhyessä ajassa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset