TEİAŞ: n pääosasto 4 entisen tuomitun työntekijän rekrytointiin

teias pääjohtaja
teias pääjohtaja

Neljä entistä tuomiota saavaa työntekijää vakituisen työntekijän asemassa, työlainsäädännön alaisuudessa, numeroitu 4857, lähetettiin yrityksemme työpaikkojen kiintiöaukkojen sulkemiseksi julkisissa laitoksissa ja järjestöissä entisinä vankeina tai loukkaantuneina taistelussa terrorismi työntekijänä. Sääntöjä ja menettelysääntöjä sovellettaessa sovellettavia "palkataan Turkin yritysneuvoston määräysten mukaisesti.työpaikalla rekrytoitavien elementtien käyttämiseksi, maakunta, otsikko ja numero vaaditaan, jotta määritelty on niille, jotka haluavat hakea Turkin työvoiman kysyntää Työvoimaviraston verkkosivulla, seuraamaan 01.03.2021 julkaistavia ilmoituksia ja alla olevassa hakemuksessa Turkin työvoimatoimisto mainittuna ajankohtana.

SOVELTAMISVAATIMUKSET

  1. Koska olet lukion tai vastaavan tutkinnon suorittanut
  2. Todistaa, että on entinen tuomittu tai loukkaantunut henkilö tavalla, jota ei pidetä vammaisena terrorismin torjunnassa.
  3. Ei asepalvelusta (tehtävä, lykätty tai vapautettu)
  4. Asiaankuuluvan asetuksen 4 artiklassa määriteltyjen ehtojen täyttäminen 5. Asiakirja, joka näyttää etuoikeutetun aseman hakijoille, jotka hakevat etuoikeutta

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset