TEİAŞ: n pääosasto 2 vammaisen työntekijän rekrytointiin

teias pääjohtaja
teias pääjohtaja

TEİAŞ: n pääosaston työpaikkojen vammaisten kiintiöaukkojen kattamiseksi 4857 pysyvänä työntekijänä olevaa vammaista työntekijää, joihin sovelletaan työlainsäädäntöä nro 2, "Julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin sovellettavia menettelyjä ja periaatteita koskevan asetuksen" säännösten mukaisesti "julkaistu virallisessa lehdessä 09 ja numerolla 08. Turkki otetaan palvelukseen työvoimatoimiston kautta.työpaikalla rekrytoitavien elementtien käyttämiseksi, maakunta, otsikko ja numero vaaditaan, jotta määritelty on niille, jotka haluavat hakea Turkin työvoiman kysyntää Työvoimaviraston verkkosivulla, seuraamaan 01.03.2021 julkaistavia ilmoituksia ja alla olevassa hakemuksessa Turkin työvoimatoimisto mainittuna ajankohtana.

SOVELTAMISVAATIMUKSET

  1. Koska olet lukion tai vastaavan tutkinnon suorittanut
  2. Vahvistetaan, että vammaisuus on vähintään 40% vammaisten terveyslautakunnan raportin avulla.
  3. Asiaan liittyvä asetus
  4. Asiakirja, joka osoittaa etuoikeusaseman hakijoille, jotka hakevat etuoikeutta

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset