TCDD: n 7. alueellisen osaston eläkkeellä olevat työntekijät ja virkamiehet kokoontuivat

TCD-alue tapasi eläkkeellä olevia työntekijöitä ja virkamiehiä
TCD-alue tapasi eläkkeellä olevia työntekijöitä ja virkamiehiä

Afyonkarahisar TCDD: n seitsemäs alueellinen osasto kokoontui eläkkeellä olevan työntekijän ja virkamiesten kanssa vuonna 7. Eläkeläisille annettiin lahjat seremoniassa.TCDD: n 7. alueellisessa sosiaalipalvelussa pidetyssä seremoniassa eläkkeellä oleva henkilöstö, Railroad-İş Union Afyonkarahisarin sivuliikkeen johtaja Ali Aydın, aluejohtaja Hüseyin Erçetin, aluekontrollerit Tahsin Hanlı, Ramazan Avcı ja palvelupäälliköt eivät jättäneet eläkeläisiä yksin.

TCDD: n seitsemäs aluejohtaja Adem Sivri antoi lausunnossaan seuraavat lausumat.

Se on erittäin suuri perhe, jossa on TCDD-työntekijöitä, upseereja ja eläkkeellä olevia. Olemme erittäin tyytyväisiä tavata eläkeläisiä. Alueellamme toivomme eläkeläisillemme terveyttä ja rauhaa uudessa elämässään. 164 on yksi suurimmista ja vakiintuneimmista palveluntarjoajista, jolla on vuosien historia maassamme, kiitos heidän panoksestaan ​​Turkin tasavallan valtion rautateille ja uuden elämän terveydelle, ja toivotamme onnea ja rauhaa.

Eläkkeellä oleva henkilöstö ilmaisi tyytyväisyytensä heille järjestetystä seremoniasta ja lahjaesittelystä ja kiitti aluejohtajaa.

Aluepäällikkö Adem Sivri noudatti TCDD: n pääjohtajan Ali İhsan Uygunin aloittamaa rautatie-identifioitua ohjelmaa kauluksella varustetun kellon lahjoittamisesta eläkkeelle jääneelle henkilöstölle, ja matkamuistokuva otettiin TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD: n pääjohtaja.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset