Talvitutkimus jatkuu rautateillä

talvityö jatkuu rautateillä
talvityö jatkuu rautateillä

Maassamme, jossa vallitsee raskaita talviolosuhteita, rautatiejoukkueet jatkavat keskeytyksettä päivä ja yö junien turvallisen ja keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi.Joukkueet, Erzurum, Sarıkamış, Kars, Polatlı, Bilecik, Kapıkule, Çerkezköy Huolimatta kylmästä pakkasesta kaikissa maamme itä- ja länsiosissa, se jatkaa pyrkimyksiään minimoida junaliikenteen kielteiset vaikutukset rautateihin.

Lumi istuu edelleen

Kalustomme, joka koostuu yhteensä 150 rautatiekuljetusajoneuvosta, joissa on pyörivä-, runko- ja rakennuskoneet, ylläpitää 1000 tunnin lumivalvontaa, jossa työskentelee noin 24 henkilöä päivällä ja yöllä.

Toteutetaan ja toteutetaan kaikki tarvittavat toimenpiteet rautatieyhteyksien pitämiseksi auki kovista talviolosuhteista huolimatta sekä matkustaja- ja tavarajunien turvallisen toiminnan kannalta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset