Sultan Abdülhamid -katu on yksi Konyan tärkeistä yhteystieistä

Sulttaani Abdulhamid-katu tulee olemaan yksi Konyan tärkeimmistä yhteyksistä
Sulttaani Abdulhamid-katu tulee olemaan yksi Konyan tärkeimmistä yhteyksistä

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay totesi jatkavansa vaihtoehtoisten katujen avaamista helpottamaan liikennettä kaikkialla kaupungissa, ja tässä yhteydessä rakenteilla oleva sulttaani Abdülhamid -katu on yksi tärkeimmistä Konyan yhteysteistä.Pormestari Altay totesi, että sulttaani Abdülhamid Han -katu tarjoaa yhteyden Beyşehirin kehätien ja Fırat-kadun välille, pormestari Altay sanoi odottavansa Istanbulin tien liikennekuorman vähenevän merkittävästi kadun valmistuttua ja avaamalla.

Pormestari Altay jakoi myös tietoa Semavi Caddesin ja Beyhekim Junctionin töistä, joka on tien ensimmäinen vaihe, ja sanoi: "Päällystys- ja asfalttityöt on saatu päätökseen Semavi Caddesin ja Gulumser-kadun välisellä osalla. Suunnittelemme tämän osan avaamista liikenteelle risteyskohteiden järjestelyjen ja Keçilin kanavalle rakennettavan tynnyrin valmistuttua. Toisaalta kaivaus- ja täyttötyöt valmistuvat Gulumser-kadun ja Beyhekim-risteyksen välisessä osassa, ja asfaltti- ja päällystystuotanto valmistuu sääolosuhteiden mukaan infrastruktuurityön valmistuttua. Suunnittelemme avata İsmail Kaya -kadun ja Beyhekim Junctionin välisen alueen liikenteelle lyhyessä ajassa, jos kaikki nämä toimenpiteet on suoritettu ja sääolosuhteet sopivat. sanoi.

Sulttaani Abdülhamid Han -katu, jonka kokonaispituus on 14.5 kilometriä polkupyörätien, jalkakäytävien, mediaanin ja asfaltin ja 20 metrin ajoradan leveyden kanssa, maksaa 68 miljoonaa liiraa ilman pakkolunastusta ja infrastruktuuri-investointeja.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset