PKK: n toiminnan vallankaappaus

pkkya erenin operaatioiden vallankaappaus
pkkya erenin operaatioiden vallankaappaus

Vaikka terroristijärjestön PKK: n talvitukikohta tuhoutui Eren-operaatioissa, jotka toteutettiin 10 eri alueella sisäasiainministeriön koordinoimana, organisaation logistiikkarakenne kärsi voimakkaasti.Eren-operaatiot, jotka käynnistettiin separatistisen terroristijärjestön marttyyri Eren Bülbülin muistoksi, jatkuvat menestyksekkäästi. Eren-operaatioiden aikana, joihin kuului santarmien erikoisoperaatiot (JÖH), santarmien komento, poliisin erityisoperaatiot (PÖH) ja vartijat, organisaation talvitukikohta kärsi kovaa.

Tuhotut organisaation luolat ja turvakodit

Toiminnoissa, joissa 285 luolaa, turvakotia ja varastoa tuhoutui; 1 liekinheitin, 4 konekivääriä, 4 tarkka-ampujaa, 22 jalkaväkikivääriä, 5 pistoolia, 9 haulikkoa, 36 kranaattia, 27 käsintehdyt räjähdysainetta, 201 kg räjähteitä, 10.250 439 ammusta erikokoisille ja -tyyppisille aseille, Lukuisat organisaation asiakirjat , lääketieteellisiä ja välttämättömiä elintarvikkeita ja XNUMX kg kannabista takavarikoitiin.

Toimintaa jatketaan 10 alueella

Sisäministeriö aloitti Eren-toiminnot 10 eri alueella, mukaan lukien Tendürek, Lice, Araratin vuori, Karlıova-Varto, Bagok, Mergelo, Mercan-Munzur, Amanoslar, Kazan Valley ja Gabar.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar