Pirelli esittelee antureilla varustetut älyrenkaat ensimmäisen kerran McLaren Arturan vakiona

pirelli mclaren esittelee älykkäitä renkaita, jotka on varustettu antureilla arturaa varten ensimmäistä kertaa
pirelli mclaren esittelee älykkäitä renkaita, jotka on varustettu antureilla arturaa varten ensimmäistä kertaa

Pirelli tarjoaa ensimmäistä kertaa renkaan, joka on varustettu antureilla, jotka voivat olla yhteydessä autoon vakiona.Ensinnäkin tämä alkuperäisvarusteiden (OE) älyrenkaiden perhe toimii Pirellin Cyber ​​Tire -järjestelmällä, joka kerää kriittisiä tietoja turvallisesta ajamisesta jokaisessa renkaassa olevan anturin avulla ja on kytketty auton tietokoneeseen integroituihin ohjelmistoihin. Anturirenkailla varustettu McLaren Artura tarjoaa turvallisemman ja osallistavamman ajokokemuksen korkean teknologian hybridisuperautona. Cyber ​​Tire -tekniikka välittää paljon tietoa autolle ja kuljettajalle. Se ilmoittaa, että rengas on kesä- tai talvirengas, kuten passi, suositeltu rengaspaine, kuormitusindeksi ja nopeusluokitus sekä välittömät käyttötiedot, kuten lämpötila ja paine.

PIRELLIN KYBERRENGAS

Tällaisia ​​turvallisuuden kannalta tärkeitä tietoja, mukaan lukien rengas ja paine, seurataan ja välitetään jatkuvasti kuljettajalle reaaliajassa. Nämä tiedot tarjoavat myös korkeamman herkkyyden verrattuna perinteisiin venttiileihin sijoitettuihin antureihin, koska Pirellin anturit koskettavat suoraan rengasta eikä vanteita. Anturilta vastaanotetut tiedot käsitellään Pirellin kehittämällä ja integroituna auton elektroniseen järjestelmään. Jotkut tiedot näkyvät konsolissa ja keskuslaitteessa, kun taas toisia käytetään auton elektronisessa järjestelmässä, ja kuljettajan varoitusjärjestelmät kalibroidaan renkaiden ominaisuudet ja kunto huomioon ottaen.

MAKSIMI TURVALLISUUS TIELLA

Esimerkiksi Pirellin Cyber ​​Tire -järjestelmällä varustettu auto voi varoittaa kuljettajaa siitä, että rengaspaineet on tarkistettava turvallisen ajon jatkamiseksi. Vaihtoehtoisesti, kun on tarpeen vaihtaa talvirenkaiden ja kesärenkaiden välillä, joilla on yleensä erilaiset nopeusarvot, auto varoittaa kuljettajaa siitä, että renkaan suurin nopeus on saavutettu. Verkkorenkaiden erityiset toiminnot valitsevat ja määrittelevät ne eri mallien mukaan valmistajat, jotka niitä suosivat.

PIRELLIN VIRTUAALINEN KILPAILUTEKNIIKKA ON kanssasi

McLaren on nimenomaan valinnut joitain näistä toiminnoista kilparadoille. Esimerkiksi Pirelli Cyber ​​Tire antaa kuljettajan säätää rengaspaineita paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi radalla heidän erityisen ajotyylinsä mukaan. Tämän seurauksena jokaisen kuljettajan saamat varoitukset muuttuvat. Toisaalta ilmoitus lähetetään, kun renkaat saavuttavat optimaalisen lämpötilan, jolloin kuljettajat voivat käyttää oikeaa välilehteä saadakseen parhaan mahdollisen suorituskyvyn auton rengaspaketista. Kuljettajille voidaan myös ilmoittaa, milloin renkaat jäähdytetään. Se tarjoaa tukea ikään kuin matkustajaistuimessa olisi kilpa-insinööri.

Räätälöidyt renkaat, jotka on varustettu antureilla

Erityisiä P Zero -renkaita, jotka Pirelli-insinöörit ovat kehittäneet McLaren Arturalle yhdessä McLarenin omien insinöörien kanssa, valmistetaan koossa 235 / 35Z R19 edessä ja 295/35 R20 takana. Renkaiden epäsymmetrinen kulutuspinta antaa erinomaisen jarrutustehon ajoneuvon hallintaan kaikissa olosuhteissa, etenkin märillä pinnoilla. Erityisesti sekä radalle että tielle suunnitellut P Zero Corsa -renkaat sisältävät yhdisteen, joka on kehitetty Pirellin kokemuksella moottoriurheilusta. Ainutlaatuiset P Zero Winter -renkaat, jotka on suunniteltu vastaamaan McLaren Arturan spesifikaatioita, takaavat samanlaisen suorituskyvyn kuin P Zero -kesärengas, jossa on räätälöity kumi ja kulutuspinta. Kaikkien kolmen McLaren Artura -renkaan sivupinnalla oleva MCC-C-merkki osoittaa, että Pirelli on kehitetty erityisesti McLarenille Cyber ​​Tire -tekniikkaa käyttäen.

PIRELLI CYBER: PALJON EROTUJA SOVELLUKSIA YKSIN TEKNOLOGIASSA

Pirelli Cyber ​​Tire -järjestelmä edustaa autonrenkaiden tulevaisuutta. Järjestelmä antaa autoille tunteen kosketuksesta antamalla heille mahdollisuuden havaita tai ennustaa vaaran mahdollisuudet, kuten tartunnan menetys tai vesiliirto, jotta ajoneuvon elektroninen järjestelmä voi puuttua välittömästi.

Seuraavaksi renkaat voivat muodostaa yhteyden verkkoon ja kommunikoida muiden ajoneuvojen ja ympäröivän infrastruktuurin kanssa. Pirellistä tuli maailman ensimmäinen rengasyritys, joka jakoi tienpintaa koskevia tietoja 2019G-verkon kautta marraskuussa 5 antureilla varustettujen älykkäiden renkaiden ansiosta. Tämä esitys pidettiin Torinossa "maailman ensimmäisissä 5G-tuetuissa ADAS-palveluissa (Advanced Driver Assistance Systems)".

PIRELLI-RENKAAT KEHITTYVÄT AUTONOMISEN AJON Rinnakkain

Aivan kuten autonomisten ajo-järjestelmien kehitys, nämä järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Kuljettajan tehtävät, kuten tienpinnan pitotason ja sääolojen arviointi, siirtyvät yhä enemmän renkaisiin; Toisin sanoen, kun maa alkaa liukastua, auto hidastuu automaattisesti ja kuljettajan apujärjestelmät aktivoidaan turvallisuuden lisäämiseksi. Kun se on kytketty verkkoon ajoneuvojen välillä, auto pystyy varoittamaan muita ajoneuvoja välittömistä mahdollisista vaaroista. Kaikki tämä parantaa renkaiden todellista kosketusta ja kokemusta, jotka ovat auton ainoa tieyhteysosa.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar