Pezük Tutkittu TÜRASAŞ-vaununvalmistustehtaalla

pezuk turasas teki tutkimuksia vaununvalmistustehtaalla
pezuk turasas teki tutkimuksia vaununvalmistustehtaalla

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük piti kokouksen Sivasissa TÜRASAŞ: n pääjohtaja Mustafa Metin Yazarin johdolla vuoden 2021 vaunujen kunnossapidosta ja korjaussuunnittelusta.Urakoitsija, TÜDEMSAŞ, perustettiin valtion taloudellisena yrityksenä TÜVASAŞ: n yhdistämällä türasaşin (Turkey Rail Vehicle Industry Inc.) Pezükin havainnot vaununvalmistustehtaalla, vieraili myöhemmin Turkin valtion rautatieliikenteen Sivasin alueellisessa työosastossa.

Pezük, joka piti kokouksen henkilöstön kanssa turvallisuuskulttuurin luomisesta ja tehokkaasta työstä täällä, korosti, että Sivas on rautakaupunki, ja sanoi: "Sivas on erittäin tärkeä rautakaupunki. Kaupunki, jossa kehittynyt rautateollisuutemme kehittyy. Ankara-Sivas on kaupunki, joka on valmistautunut upouuteen elämään korkealla rautatieyhteydellään. Samsun on kaupunki, joka on yhdistetty satamaan uudistetun ja modernisoidun Samsun-Sivas-rautatieyhteyden avulla. Edirne-Kars-rautatieakselin tärkein kaupunki. Siksi jokaisella täällä palvelevalla rautatieystäväni on raskas vastuu, kiitän heitä kaikkia. Pyydän heitä muistamaan, että heidän ensisijainen tehtävänsä on turvallisuus ja tehokkuus. " sanoi.

Hasan Pezük sanoi: "Vierailemme edelleen kollegojeni kanssa kaikissa maamme kulmissa, joka tarjoaa kuljetuspalveluja 7/24, 365 päivää vuodessa." hän totesi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset