Pezük Tarkastettu TÜRASAŞ Eskişehirin tehtaalla

pezuk turasas teki havaintoja Eskisehirin tehtaalla
pezuk turasas teki havaintoja Eskisehirin tehtaalla

TCDD Transportationin toimitusjohtaja Hasan Pezük jatkaa laitoksen työpaikkojen tutkimista. Eskişehiriin mennyt Pezük teki tutkimukset Hasanbeyn logistiikkaosastolta ja sai tietoa tavarankuljetuksista keskustassa.Pezük korosti, että Hasanbeyn logistiikkaosaston merkitys vientilähetyksille kasvaa päivittäin, ja sanoi: "Paikallisten teollisuustuottajiemme tuotteet ja kaivokset toimitetaan täältä Kiinaan, Eurooppaan ja Venäjälle. Vaikka rahtimäärämme kasvaa asteittain, samalla kun säilytämme rautateiden tavaraliikenteen kaupan jatkuvuuden pandemian aikana. Kiitän Hasanbeyn logistiikkaosaston henkilökuntaa. Toivotan mukavuutta. "

Urakoitsija, TÜDEMSAŞ ja perustettu valtion taloudelliseksi yritykseksi TÜVASAŞ: n kanssa yhdistämällä TÜRASAŞ (Turkey Rail Vehicle Industry Inc.) Eskişehirin lähtevän Pezükin aluejohtaja, TÜRASAŞ: n pääjohtaja Mustafa Copywriter, varatoimitusjohtaja Irfan İpşir ja muut virkamiehet vuosina 2021-2023 Ohjelma piti kokouksen.

Pezük, joka vieraili myös tehtaalla, vieraili myös Devrim Automobile Museumissa.

TCDD: n liikenteen pääjohtaja Hasan Pezük, joka vieraili myöhemmin Eskişehirin koulutuskeskuksessa, korosti, että Eskişehir on tärkeä rautatiekaupunki, ja totesi, että keskuksella on erittäin tärkeä tehtävä simulaattorin ja erityisesti aktiivisen henkilöstön koulutuksessa.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar