Kulttuuri- ja matkailuministeriö rekrytoi 35 jatkuvaa työntekijää

kulttuuri- ja matkailuministeriö
kulttuuri- ja matkailuministeriö

Istanbulin Atatürkin kulttuurikeskuksen pääosaston kulttuuri- ja matkailuministeriön yritystoiminnan rahasto Turkki, joka toimii jatkuvana henkilöstönä TEO: ssa, otetaan vakituisten työntekijöiden kautta.Hakemukset, Turkki Business Association (TEO) välillä 18.02.2021-22.02.2021 esube.iskur.gov.t osoite sähköisen (online) merkinnän kautta tehdään juhlana.

KÄYTTÖMENETELMÄ, PÄIVÄMÄÄRÄ JA PAIKKA

Pysyviä työntekijöitä koskeva ilmoitus julkaistaan ​​İŞ-KUR-verkkosivustolla 18.02.2021. Opiskelijat, joilla on ilmoitetut ehdot, Turkey Business Council of ILM (TEO) siitä päivästä, jona ne on julkaistu esubeislcur.gov.t -verkkosivuston verkkosivustolla 5 päivän kuluessa "Job Seekers" -palvelusta linlc: n kautta henkilötunnuksella ja salasanalla, voivat tehdä heidän sovelluksensa kirjautumalla. (Postitse tai sähköpostitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä).

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar